Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez? Irány orvos?

Mitől lehet ez? Irány orvos?

Figyelt kérdés
A hüvelyem mostanában viszket, és a jobb szeméremajkamon kitapintottam egy egészen apró csomót, kb pár mm-es lehet.. rendszeresen tisztálkodom, nem váltogatom a partnereim.
2012. márc. 18. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
canesten nem árt neki!lehet valahol olyan wc-re ültél, amit többen használtak előtted, vagy akár törölközőtől is lehet,amit más használt előtted...vagy ha voltál fürdőben, vagy bármitől, megnyugvásképpen azért egy orvos véleményére is kíváncsi lennék a helyedben.Próbáld megnézni tükörben, nem e piros vagy pöttyös vagy fehér, vagy van e folyásod.
2012. márc. 18. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Van egy mondás. Jobb félni, mint megijedni! Irány az orvos! A távdiagnózis az ezoterikusak stílusa.
2012. márc. 18. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:

valami jó kis fertőzésnek hangzik - de minimum valamilyen irritáció

igen, irány az orvos

2012. márc. 18. 22:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Ezzel nőgyógyászhoz menjek, vagy először háziorvos?
2012. márc. 18. 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Drága első!

Légyszi ne biztass itt senkit öngyógyításra, és főként ne indokolatlan gyógyszerhasználatra! Ez nem játék...

6/13 anonim ***** válasza:
nőgyógyászhoz
 7/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a canesten kenőcs nem árt!Mindenki használhatja, rosszat nem tesz vele drága válaszoló!!!!Sőőőt a kamilla teába ülés is okos dolog!Képzeld, még egyiktől sem haltam meg! És ha elolvastad rendesen, írtam én is, hogy menjen orvoshoz!!!!De attól, hogy fürdés után minden nap bekeni magát egy kis kenőccsel, az még nem ártalmas!Úgy írtad, mintha egy doboz xanaxot javasoltam volna neki
2012. márc. 18. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem a canesten kenőcs nem árt!"

Na látod, itt a probléma.

Hiszed.

Hinni a templomban kell.

Itt inkább TUDJ, ha már tanácsot adsz.

A Canesten nem univerzális csodaszer, és nem is veszélytelen, mint azt hinni szeretik itt sokan.

2012. márc. 18. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Teljes leki nyugalommal próbáld meg a Canestent, nagy valószinűséggel el fog múlni tőle, de ártani, biztos hogy NEM árt!
2012. márc. 19. 07:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Na látod, más is ajánlja a canestent!Tehát kedves válaszoló, a kérdezőnek canestent ajánlok, neked meg nyugtatót a hívő zenéd mellé!
2012. márc. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!