Mitől lehet ez? Irány orvos?
Én nem vitatkozom veletek, csak megkérlek titeket, hogy ne buzdítsatok olyan hülyeségre másokat, amivel a saját egészségüknek árthatnak.
Egyáltalán nem biztos, hogy gombás fertőzése van, tehát az sem biztos, hogy a Canesten a megoldás a problémájára.
Ennyi erővel szívritmusszabályzót is szedethetnél vele, mert lehet, hogy szívritmuszavara van.
Aztán ha belehal, hát belehal, akkor már ugye mosod kezeid.
Komolyan okosnak érzed magad attól, hogy más is ajánlotta azt, amit te?
Kútba is ugrottak már sokan. Akkor ők is jól tették?
Miért nem lehet biztatni valakit arra, hogy menjen el orvoshoz és vizsgáltassa ki magát?
Tudod megeshet, hogy most a kérdező rád hallgat. Az is megtörténhet, hogy a tünetei elmúlnak az általad ajánlott krémtől. De lehet, hogy ez nem elég. Lehet, hogy ez csak olaj a tűzre, és a problémája néhány hét múlva visszatér még súlyosabb formában, ne adj' isten komoly, hosszútávú komplikációkat okozva.
Hidd el, tudom mit beszélek.
Miért nem lehet a gyógyítást az orvosokra hagyni.
Tudom, hogy sokak mumusa a nőgyógyász, pedig ennek nem így kellene lennie. És akkor sok esetben tragédiákat lehetne elkerülni...
De te csak tanácsolgass, tőlem akár Canestenes kenyeret meg víznéző asszonyt is ajánlgathatsz, én itt befejezem az eszmecserét.
A kérdező pedig döntsön saját belátása szerint.
Látod!Itt is kiderült, hogy nem olvastad el teljesen a kommentet!Csak az első mondat rögzült nálad!Mert mondtam neki, hogy menjen orvoshoz.Sőt azt is, hogy nézze ha tudja meg alaposabban odalent (hogy el tudja a dokinak mondani, pl, van e folyása!szagos-szagtalan?)tudod önvizsgálat!
kedves kérdezőnek pedig nyugodt szívvel tudom ajánlani, a krémet, NEM LESZ TŐLE BAJOD!!!!
De ahogy a másik válaszoló tanácsolta (mert most én is félreolvasom direkt a válaszát) nyugodtan szedjed az általa ajánlott szívritmus szabályzót is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!