Baj, ha úgy mentem vérvételre, hogy fájt a torkom? Az eredmény mutat majd eltérést emiatt?
Figyelt kérdés
Tegnap vérvételen voltam,és hát pont aznap reggel úgy ébredtem,hogy fáj a torkom mikor nyelek2014. jan. 4. 14:16
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az eredmény kisebb gyulladást fog mutatni.
De ha mára már elmúlt, és semmi bajod, akkor lehet egész mástól fájt. Akkor meg jó eséllyel nem lesz változás.
2/6 A kérdező kommentje:
De még mindig fáj a torkom és folyik az orrom,de tegnap jobban fájt.
2014. jan. 4. 14:25
3/6 anonim válasza:
Vérsejteknél lehet eltérés, másnál nem nagyon.
4/6 A kérdező kommentje:
Aha értem...Akkor a süllyedésnél lesz inkább ugye?
2014. jan. 4. 14:28
5/6 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a süllyedést olyan mértékben befolyásolja, hogy túlmenjen a referenciaértéken. A vérsejtek százalékos arányánál lehet eltérés. De az orvosnak az eredmény láttán valószínűleg az lesz az első kérdése, hogy nem fájt-e a torkod.
6/6 A kérdező kommentje:
Mielőtt kiadta a vérvételi beutalót mondtam is neki,hogy fáj a torkom.Meg is néztem.Kérdeztem tőle,hogy piros e .Erre azt mondta hát nem is rózsaszín :)
2014. jan. 4. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!