Lányok\Nők! Ti milyen időközönk3nt szoltatok tampont cserélni? Tudom, hogy ki kell tapasztalnom, de megis honnan tudom ha cserélnem kell?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 12:11
1/3 anonim válasza:
Gondolkozz például. Ha marha erős vérzésed van, akkor akár óránként-kétóránként. Ha mérsékelt, akkor 4-5 óra. Ha meg már gyenge, akkor olyan 6-8 óra, függően attól, hogy mikor telik meg annyira, hogy ki bírd szedni. Tovább bent hagyni nem túl egészséges.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jan. 3. 13:05
3/3 anonim válasza:
Érdekes dolog, mert én például megérzem. Ami még nem lenne különös, de éjszaka álmomból is felébredek, mikor cserélni kell-nekem nagyon erős a vérzésem, super plust használok és még azt is nagyon sűrűn kell cserélnem az első napokban. De akkor is megérzem, ha cserélni kell, ha már gyengébb. Lehet, hogy te is így leszel vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!