Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/nők! Ott lent mivel...

Lányok/nők! Ott lent mivel szeditek le a szőrt? Én eddig legtöbbet a borotvát hallottam, de nem tudom milyen márkájút vegyek, hol, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Én csak egyszer szedtem le borotvával : soha többé!!!

Azóta inkább szőrtelenítő krémet vagy epilátort használok. :D

2009. nov. 28. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
gyantával :)
2009. nov. 28. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Csak a borotvát tudom javasolni… a szőrtelenítő krém nagyon erős kémiai anyagokat tartalmaz és ha bekerül a hüvelybe, ott nagyon nagy gondokat tud okozni. Csak gondoljatok bele, gyakorlatilag szétmarja a szőrtüszőt…

Az epillátort csak egyszer próbáltam, de nekem iszonyatosan fájt… de van aki nem ennyire érzékeny erre…

2009. nov. 28. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Én csak borotvával. Szőrtelenítő krém nem igazán oda való... :S A gyanta meg nekem túl fájdalmas. Egyébként teljesen mindegy, hogy milyen borotva, csak éles legyen. Én mondjuk Gillette-t használok.
2009. nov. 28. 22:26
 5/10 igabcsy ***** válasza:

Bocs, hogy nem pont a kérdésedre fogok válaszolni, bár a témához tartozik.

Én elmegyek kozmetikushoz, és gyantáztatom.

Régebben megpróbáltam a borotvát, de nekem mindig kipattogzott tőle a bőröm, és szúrt amikor nőtt.

Szerintem bármilyen borotvát veszel, mindegyikkel ez lesz a helyzet, mert a borotva kettévágja a szőrszálat, mint egy éles kés.

Ha ezt elképzeled nagyítva, akkor láthatod, hogy a szőrszál vége egy éles határvonalat kap ami egészen addig szúrni fog, amíg kissé meg nem kopik. De addigra megint borotválhatod, így tulajdonképpen állandóan rossz érzés.

Persze a gyantázásnál meg ott van a felszíni hámsérülés lehetősége. De ha szakember szakszerűen csinálja, akkor elég kevés az esélye, és az is csak havonta egyszer, a borotvát meg használhatod 3-4 naponta.

De Te tudod....

A többiek biztosan mondanak konkrétabbat választ a kérdésedre.

2009. nov. 28. 22:31
 6/10 igabcsy ***** válasza:

előző vagyok.

Még annyit, hogy magamnak sem állnék neki gyantázni, mert egyrészt nem férek hozzá rendesen, másrészt tényleg jobb szakemberre bízni, mert ő rendesen látja, hogy milyen irányba kell lehúzni a gyantát. No meg nem is fáj annyira, mintha magadnak kellene csinálni.

Szóval én ajánlom, hogy keress egy kozmetikust, aki vállal intim gyantázást.

2009. nov. 28. 22:35
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi mindenikinek, a kozmetikuson még gondolkodom, bár lehet h az lesz

további véleményeknek még örülnék:)

2009. nov. 28. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Én elkezdtem a villanófényes végleges szőrtelenítést, csak közben két kezelés után terhes lettem, így nem folytathattam sajnos.

Teljesen fájdalommentes, és ugyanúgy kozmetikus csinálja,mint a gyantázást. Hat kezelés kell, közben lehet borotválni, de minden kezelés után 10-14 nappal kihullanak az elhalt szőrszálak, így egyre kevesebb a szőr. Hátránya, hogy végleges, legalábbis ha vissza is nő valamennyi, soha nem lesz olyan sűrű. Ráadásul drága, de nem olyan nagy az a terület, így összességében megéri. És tényleg olyan sima lesz, mint a baba popsija. Ha már nem szoptatok, megyek vissza és folytatom a kezeléseket.

2009. nov. 28. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
szőrtelenítő krémmel szedem le 2 hetente
2009. nov. 29. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Venus nem eldobható borotvát használok. Még tavaly vettem 3400 Ft-ért azóta is tökéletesen üzemel. A dm-be is meg a rossmannba is lehet venni aloe vera gélt vagy pumpássprét. Én azzal szoktam befújni utána és egyáltalán nem pattogok ki. :)
2009. nov. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!