Candida gomba kiirtására milyen ételeket tudtok írni ami meg is fizethető és be is vált? Olyanok segítségét kérném akik már végig csinálták ezt és vannak tapasztalataik!
Neten keresgéltem, mielőtt valaki azt ajánlaná, de azok az ételek amiket ajánlanak mind olyanok amik nagyon sokba kerülnek hosszútávon és én sajnos nemtudom megfizetni. Átlagosabb dolgok érdekelnének, amit egy egyetemista szűkös pénztárcája is elbír...
A sok gyógyszer, kúp és kencefice évek óta nem válik be, már csak az életmód változtatásban bízom.
Köszönöm a válaszokat!
Voltam vizsgálaton és beigazolódott, az egész bélrendszerem tele van candidával és nagyon sok egészségügyi problémámnak, nem csak a nőgyógyászatinak ez áll a hátterébe valószínűleg, Tápanyaghiányos mindenem mert a beleim nem szívják már fel a gomba miatt azt amit kéne. most kezdem a diétát kerül amibe kerül...
Recepteknek és egyéb tanácsoknak nagyon örülnék továbbra is, az eddigi válaszokat is nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!