Mit csináljak? Nem birom elviselni
Figyelt kérdés
Annyira ciki és kellemetlen erről beszélni..Főleg átélni..Na szóval..15éves lány vagyok és gyerekkorom óta szenvedek ezzel a rossz dologgal..Az van,ha nagyon nevetek,bepisilok..Próbáltam már mindenféle tornát rá,de semmi nem hatott..Mit csináljak? Elegem van..Tönkre teszi a minden napjaimat..Mindig nagy betétet kell betennem,hogy ne látszódjon meg..Nem lenne baj,hogyha 1-2 csepp jönne ki..De nem annyi jön ki,hanem több..2014. jan. 1. 21:58
1/6 anonim válasza:
Női intimtornát próbáltál-e már? Az eléggé megedzi a záróizmokat.
2/6 A kérdező kommentje:
Utánna néztem,de nem birom megcsinálni azokat a feladatokat :S
2014. jan. 1. 22:01
3/6 anonim válasza:
El kellene ezzel menni gyermekurológiára. Ott kivizsgálják, hogy a záróizomnál mi a gond. Ezt te magad nem fogod tudni megoldani.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj istenem..Nem merek elmenni dokihoz :C
2014. jan. 1. 22:12
5/6 anonim válasza:
Próbáld tanfolyamon, menj el szakemberhez, majd ő konkrét utasításokat ad. Nem tudom, merre laksz, de ha nagyvárosban, akkor érdemes rákeresni neten. Biztos vagyok benne, hogy intimtornával lehet a problémádon segíteni
6/6 anonim válasza:
Sajnos más lehetőséged nincs, mint az orvos! Ezt nem kell szégyellned, hiszen nem tehetsz róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!