Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz lány tud használni ob...

Szűz lány tud használni ob super plus tampont (a zöldet)?

Figyelt kérdés
Nagyon erős a vérzésem a supert is óránként kell cserélni:S:S 17/L
2009. nov. 28. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Lehet, hogy picit kellemetlen lesz kihúzásnál, de nyugodtan.

Ja, és mindjárt írni fogják, hogy ne, de ne hallgass rájuk. :D

1. A szüzességedet nem veszítheted el tampontól.

2. A hüvely tágul. :)

Tehát nyugodtan.

2009. nov. 28. 17:44
 2/6 anonim válasza:
100%
Szia! Én is 17 éves vagyok, szűz, mégis néha a supert használom, annyira erős. De nemrég kezdtem el inni cickafarkfű teát, próbáld ki Te is! Nem lesz annyira erős, és ha esetleg szokott ilyenkor fájni a hasad, az se nagyon fog. :) Nekem bevált. ;)
2009. nov. 28. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használd, főleg, hogy a superrel már "bejárattad" magad, biztos, hogy nem lesz tőle semmi bajod. Amúgy a szűzhártya sok mindentől meg tud sérülni, nem kell ahhoz feltétlenül tampon, csak riogatják ezzel a lányokat.
2009. nov. 28. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
jéézusom
2009. dec. 6. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Cickafarkfű nálam is bevállt, tampont lehetséges, hogy kövi ciklusomnál én is kipróbálom már (igen, egyike voltam az ítélőknek, de kezdek ingadozni nagyon), habár nálam is erős a ciklus, maradok a mininél:D első napra bőven elég lesz az ünnepség idejére.
2009. dec. 6. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig supert használok, de ha suli lesz áttérek a super plusra, nehogy átázzak...
2010. júl. 27. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!