Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek hány évesen jött meg?...

Nektek hány évesen jött meg? Hogy történt? Hogy szóltatok anyutoknak? Mit csináltatok? Hány napig tartott?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:

11 voltam talán. Aludtam itthon dèlután. Mondtam, hogy megjött és ennyi. Raktam be betét aztán csókolom. 5-6 napig.

Nálunk senki sem prűd a családban, hogy ne mernénk dolgokról beszélni. Úgy kezeltem anyámat, mintha a barátnőm lenne.

2013. dec. 28. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én öltözködtem éppen, úgy vettem észre, hogy a bugyim véres. Talán 11 lehettem. "Anya, megjött." Elővett egy betétet és megmutatta, hogyan "működik" (melyik részének kell elöl lenni, hova ragasztom a szárnyakat meg ilyesmi), és aztán azt is, hogy hogy kell kimosni a véres bugyit. Arra már nem emlékszem, meddig tartott :)
2013. dec. 28. 11:13
 3/10 anonim válasza:
nekem 10 évesen!szóltam anyumnak és adott betétet!!nekem 3 és fél napig volt !hány éves vagy?????
2013. dec. 28. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 11 voltam .Pisiltem és akkor láttam,hogy véres a papír szóltam anyának ,hogy megjött ,kikapott a szekrényből egy betétet megmutatta hogy,hogy kell használni ,hogy kell becsomagolni .Ennyi volt többet nem is beszéltünk róla.
2013. dec. 28. 15:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Hm..úgy látom legtöbb lánynak 11 évesen jött a mikulás.:) Én is 11 voltam.:) nem értem miért mondják átlagosan a 12-13-mat. Még jöhetnek válaszok! Akár cikis sztorik is!
2013. dec. 28. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:

13,5 voltam

otthon, elmentem wc-re és észrevettem

szóltam neki a wc-ről és elővett betétet nekem

sokáig tartott, 8 napig kb és utána pár nap szünet és megint pár napig (szerencsére ez a hosszúság csak egyszeri alkalom volt :D de túléltem)

2013. dec. 30. 00:10
 7/10 anonim válasza:
Én 12 voltam, elmentünk nyaralni, szerencsére volt nálam betét, fürdésnél jött meg. Aztán amikor apu és hugi nem volt a közelben szóltam anyunak. Kb 4-5 napig tartott.
2015. jan. 24. 17:58
 8/10 anonim válasza:
11 voltam,a suli WCjében vettem észre,hogy véres. Rögtön körbetekertem 3-4szer a bugyimat,és ezt megismételtem minden szünetben. Otthon pedig szóltam anyunak, és megmutatta hogy kell berakni a betétet.5-6 napig tartott.
2015. márc. 13. 15:10
 9/10 anonim válasza:
én 12 voltam és nekem csak az egyik napon, otthon láttam, hogy véres a bugyi, szóltam anyunak, megmutatta..stb.
2015. szept. 17. 16:32
 10/10 anonim válasza:
11 voltam. Úszás előtt az öltözés közben jött meg. Szerencsére Édesanyám felkészített rá, mindent elmagyarázott, hogy ne ijedjek meg.
2015. szept. 21. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!