Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek hány évesen jött meg?...

Nektek hány évesen jött meg? Hogy történt? Hogy szóltatok anyutoknak? Mit csináltatok? Hány napig tartott?

Figyelt kérdés
Írjatok le mindent! Akár cikis sztoriaitokat is. Felmérést végzek.:)
2013. dec. 11. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi célból végzel felmérést?

Milyen jogon?

Milyen hatékonyságúnak ítéled meg az itt kapott válaszokat?

Honnan tudod, hogy férfi válaszol, vagy nő, és hány éves, ha nem lehet bizonytani ezt? - márpedig nem lehet.

2013. dec. 11. 19:19
 2/9 anonim válasza:

Tök mindegy, h milyen jogon végzel felmérést..

Na szóval, nekem relatív elég későn jött meg, 15 már elmúltam. Suliból hazamenet pisi, ott vettem észre az enyhe piros foltokat. Természetesen egyből szóltam, egy kicsit pityeregtem is, de lementünk női dolgokért, megtanított anya, h hogyan kell használni és azóta van rendesen :)

2013. dec. 11. 19:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Mi célból végzel felmérést? Az neked nem mindegy?

Milyen jogon? Ez egy szabad oldal,azt kérdezek amit szeretnék.

Milyen hatékonyságúnak ítéled meg az itt kapott válaszokat? Nem tudom,aki igazat mond igazat,aki nem,az magára vessen.

Honnan tudod, hogy férfi válaszol, vagy nő, és hány éves, ha nem lehet bizonytani ezt? - márpedig nem lehet. : nem tudom,minden esetre nők véleményét kérem. :)

Az utolsó válaszolónak köszi!

Írjatok még.:)

2013. dec. 11. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Barna folyás nagyon sok fekete volt benne! Másnapra vér szombaton ömlöt belőlem vasárnap kevesebb hétfőn is kevesebb kedden is szerdán is csütötrökön is.elso volt! Szoltam anyumnak mondta hogy biztos megjött. NE ijedj meg ha megjön moss kezet betét ha nincs akkor vatta es sokat lehet hogy idegesìteni fog meg belemegy a fenekedbe de sajnos ez ilyen.. ha az sincs akkor budipapìr tekerd körbe a bugyid:D remèlem segìtettem !
2013. dec. 11. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Jajj és azt nem ìrtam hogy 12 évesen
2013. dec. 11. 19:59
 6/9 anonim válasza:

10 múltam nem sokkal. Este elmentem wcre és komolyan nem gondoltam csak arra lettem figyelmes hogy véres a wcpapír. ezután belenéztem a wckagylóba és láttam hogy a pisim is véres. Először nagyon megilyedtem és szóltam anyunak hogy véreset pisiltem. Hát és felvilágosított hogy megjött :P

Nekem először 3 napig tartott

2013. dec. 12. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
11 éves voltam. Este jött meg anya pont elszaladt még a boltba valamiért amikor elmentem pisilni,és észrevettem,hogy véres a bugyim. Nagyon megijedtem mire haza jött sírtam,és utána még hánytam is. Persze aztán anya megnyugtatott,hogy nincs semmi baj ez természetes.
2013. dec. 12. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:

12 évesen jött meg, nem ijedtem meg mert fel voltam készülve a dologra. Jöttem haza suliból aztán mentem wc-re és akkor láttam h kicsit véres a bugyim aztán kérdeztem anyámtól h van e betétje. Szerencsére volt. Nem lepôdtem meg, mert az osztályból a legtöbb lánynak már megjött. Asszem olyan 4 napig tartott, az 5.napra elmúlt.

Cikis sztori: 2 éve jött meg (most vagyok 14) és eddig mégcsak egy cikis sztorim van. Pont a múlt havi mensimkor. Tesi volt, ugráltunk a kosárlabdával és teljesen átáztam. (Erôs a vérzésem) fekete nadrág volt rajtam, szóval senki nem látta. Az volt a szar amikor hirtelen odanyúltam és tiszta vér lett az egész kezem. Mégcsak ki se mehettem megmosni vagy nadrágot cserélni mert a tanár soha nem enged ki. De végülis rosszabbul is történhetett volna, ha pl. valaki megtudja. De csak én tudok errôl. Tanultam az esetbôl, azóta ha meg van 3-4 napig nem tesizek:))

2013. dec. 13. 12:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Hihi.:)) Köszi nektek..:) Jöhetnek még válaszok!:)
2013. dec. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!