Egy lány mitől lehet olyan, mintha fiú lenne?
Van egy csoporttársunk, aki teljesen úgy néz ki, mint egy fiú. Rendesen olyan, mintha szakállkája meg bajusza is lenne, gondolom leszedi. Egyáltalán nem látszanak nőies formák rajta, a hangja sem valami lányos. Olyan inkább mint egy kissrác, aki épp csak mutál. Ehhez folyton sport cipőt, meg nagy melegítőt hord, nagy farmerral, a haja meg rövid sima elfeküdt haj.
Már vizsgán is szegényt fiúnak a tanárok, mondták neki, hogy kolléga úr foglaljon helyett, aztán látták meg az indexén, hogy lány neve van (de tényleg úgy nézett ki, a kosztümje sem volt lányos, nőies) és felháborodott, de azon, hogy mit nem lehet azon észre venni, hogy ő nő. Hát de tényleg olyan, mint egy kamasz fiú! :O És már 20.
Mitől nézhet így ki? Régebben sportolt, egyik csoporttársunk mondta, hogy biztos szedett valamit, aztán azért. Komolyan lehet ilyentől?

lehet h eccerűen semmi baja sincsen, csak ilyen a testfelépítése.
növesszen hosszabb hajat, és enyhén sminkelje magát.
OFF! nepontozzleérte. nekem is van egy ilyen ismerősöm.
"Rendesen olyan, mintha szakállkája meg bajusza is lenne, gondolom leszedi." az én ismimnek nem csak olyan mintha, hanem
van is szakálla meg bajusza. nagyon lol. és gusztustalan.
meg mindig mindenkit ütögetett. szerencsére már
nem hozzánk jár.

hormonproblémák.
az identitásprobléma nem okoz fiziológiai elváltozást. max. fiúsabban viselkedne, fiúsabb ruhát hordana, de attól, hogy fiúnak érzi magát valaki, nem kezd el serkenni a szakálla :) én sem érzem magam nőnek, attól még fizikailag a női nem jellegzetességeit mutatom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!