Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől túros ott? Lány vagyok...

Mitől túros ott? Lány vagyok és 17éves!

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 12:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
19%
mert nem mosod meg rendesen!!!!
2009. nov. 25. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Te nem tanulsz biológiát?Ha kívülről sem mosakodsz meg rendesen,akkor mi lehet belül????Mindenkinél termelődik váladék,ki kell rendesen mosakodni tiszta vízzel,vagy intim mosakodóval.
2009. nov. 25. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
ha megváltozik a váladék, és túrós lesz, az fertőzés jele. menj el a nőgyógyászatra.
2009. nov. 25. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
valószínűleg mosakszik a csaj. úgyhogy sztem gomba lesz.
2009. nov. 25. 12:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha az ember megkérdezi egyeseknek az is baj akkor ne irjon oda!!És amugy rendesen mosakodok!!
2009. nov. 25. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Honnan veszitek hogy nem fürdik? Amúgy meg hüvelygomba szerintem. Nőgyógyász!!!
2009. nov. 25. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Ja az első kedvéért leírom, hogy a hüvelygomba nem a nem fürdés következménye! Mielött még megszólnátok!
2009. nov. 25. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

A női hüvely flórájában minden nőnél jelen vannak a gombák, és jótékony baktériumok is, amelyek egyensúlyban tartják a hüvelyflóra állapotát. Ha valamilyen negatív külsö hatás következik be a nő életében, megfázás vagy akár stressz, akkor kórosan elszaporodhatnak ezek a gombák, és az viszont már kezelést igényel. Ilyenkor váli túrossá a hüvelyváladék. De egészséges nőnek is lehet gombás fertőzése, felülfertőződés közösségi mellékhelyiség használata után. A hüvelygomba nem a tisztálkodás hiányának kövekezménye.

Kezelése Pevaryl, vagy Gynoflor, vagy Canesten kúppal és krémmel lehetséges házilag, de makacs fertőzés esetém belsőleges kezelés (gyógyszeres) is szükséges lehet.

2009. nov. 25. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

én voltam az első, aki normális választ adott. mivel fiatal vagy, és feltehetőleg nem vagy tapasztalt a probléma kezelésében, semmiképpen nem tanácsolom, hogy házilag kezeld, vagy recept nélkül kapható cuccot vegyél. menj el szépen nőgyogyóhoz, aki pillanatok alatt kikezel.

egyébként gombás fertőzés akkor is kialakulhat, ha valaki antibiotikumot szed.

2009. nov. 25. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:
a sok okosnak aki a tisztálkodás hiányát feszegeti.minden nap fürdők ,napi3 betétet használok minimum. de sajnos olyan a szervezetem,hogy minden baktériumot sec perc alatt elkapok.így ezt a gombát is.canastent szoktam használni ha nagyon rossz canaszten combit.ez amúgy nagyon súlyos mert emiatt én majdnem elvetéltem.nem járhatok uszodába és nagyon vigyáznom kell.szóval a sok okossal ne foglalkozz és ha canastenre sem javul akkor a nőgyógyász ír fel neked erősebbet.
2009. dec. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!