Túrós, rossz szagú, fehér folyás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egyszer volt gombás fertőzésem, de elmúlt. (voltam dokinál és használt, amit ajánlott) Pár hónapja viszont ez van...
Ja és nincs pasim most:)
2011. aug. 17. 00:10
1/7 anonim válasza:
Lehet megint gomba, az nem szexuális úton terjed, illetve de azzal is terjed, de gombát bárhol össze lehet szedni, akár egy wc-n, vagy koszos kézzel értél hozzá a puncidhoz, strandon, szóval bárhol. Menj el orvoshoz, esetleg vegyél Canesten combit, de én inkább elmennék orvoshoz, hogy biztosan megerősítse hogy gomba, bár a leírtak alapján nekem nagyon úgy tűnik.
2/7 anonim válasza:
Gomba,vagy valamilyen fertőzés.Nesze neked kopasz punci.
3/7 Je t'aime válasza:
Menj el dokihoz minél hamarabb...
4/7 anonim válasza:
Ez már valami komolyabb kombinált baj lehet. Szerintem bakteriális fertőzés + gomba.
A gombát a túrós folyásból sejtem, a bacit meg a szagból.
A gombának élesztőszaga van, ha nem ezt érzed, akkor nem (csak) gomba.
5/7 anonim válasza:
* Pár hónapja viszont ez van...
Pár hónapja? Te normális vagy? Meddő akarsz lenni? Csak mert a kezeletlen fertőzések gyulladást okoznak, a gyulladás meg hegesedést. Aztán 10 év múlva majd nem tudod, miért nem bírsz teherbe esni.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Gondolod, hogy nekem már ilyen sz@rul áll a szénám? Bár nem tudom, de sztem amit Te írsz, az már fájdalommal meg egyéb tünetekkel is jár...
2011. aug. 19. 19:23
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi mindenkinek a választ! Megyek dokihoz.
2011. aug. 19. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!