Lassan két hete késik, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
3 hónapja jártam itt szinte ugyanezzel a problémával. 11 napja késik. A barátommal MINDIG használunk gumit. Két hónapja begyulladt a mandulám ami miatt antibiotikumot szedtem. Ugyanez volt nyáron is. Az antibiotikum utáni hónapban megjött majd rá két hónapra 2 és fél hét késéssel jött meg. Ugyanígy van most is. A pms a várt mensi előtt most később jelentkezett de most jelen van mint mindig. (mellfájás) így belegondolva nem hiszem hogy terhes lennék de nagyon nagyon félek mint legutóbb. Segitsetek! 18/l2013. dec. 15. 18:54
2/5 A kérdező kommentje:
Még halasztgatom mert félek.. De ha ugyanaz van tényleg mint a múltkor akkor nemsokára meg kell hogy jöjjön.. Jaj de bosszantó ez..
2013. dec. 15. 19:54
3/5 anonim válasza:
Ha elmennél orvoshoz, nem kéne bizonytalanságban élned.
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz, nem szabad ezt halasztgatni. Küzd le a félelmed hiszen az egészséged a tét. Lehet valami komolyabb dolog áll a háttérben és nem kellene ezt csak úgy figyelmen kívül hagynod
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak bestresszeltél. Ilyenkor fura dolgokat produkál a test, nekem is mellefeszülésem volt plusz egy kihagyott szem gyógyszer, már teljesen úgy éreztem, hogy terhes vagyok. Tegnap elmentem dokihoz, nem vagyok babás, de addig 3 hétig ideggörcs voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!