Miért vérzek még mindig?
Figyelt kérdés
3 hónap szünet után újra fog.tablettát kezdtem szedni. Első szemet akkor vettem be mikor megjött ,igaz kb 5 napig csak nagyon minimális pecsételő menzeszem volt. Aztán elkezdetem erősen vérezni - + görcsök, hogy ne legyen egyszerű dolgom-, egyik napról a másikra ez szintén 5 napja tart. (tehát ez a 10. nap és nem úgy tűnik, mint ami el akarna múlni) Valamelyik orvos szerint ez normális. Kivizsgáltassam magam vagy magától rendbe jön? Akinek van erről tapasztalata az írjon, aki nem tudja miről beszél, ne adjon rossz tanácsot! Köszönöm2013. dec. 14. 18:56
1/2 anonim válasza:
A tablettaszedés kezdetén ez gyakori, akár az egész első levél alatt előfordulhat vérzés.
Ha nagyon erős, és nem múlik, menj vissza az orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Nekem csinált olyat gyógyszer,hogy 28 napig volt meg és egy hétig nem.Abba kellett hagynom mert nem volt jó.Szóval kitudja mi van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!