Barnás folyásom van menzesz helyett! Mitől?
Figyelt kérdés
Tegnap jelentkezett a második napi késéskor! Három napja késik, de ez nálam normális, mert általában négy nap a késés minimum! Mindenek előtt mondanám, hogy a párommal folyamatosan védekeztünk gumival, és nem szakadt ki! Szóval ezzel nem volt probléma! Tesztet is csináltam ma és negatív! De a folyás, amiben látok vért is az még mindig van! Furcsa volt ez a ciklus, mert nem görcsöltem a menzesz előtt egyáltalán, pedig általában szoktam! Semmilyen görcseim nincsenek, csak nagyon enyhén érzek valamit, de az szinte semmi! Az előző menstruációm, az nagyon fájt, ahogy még sosem! Akkor is volt a mensi végén barnás folyás, meg azt hiszem az azt megelőzőnél is! Lehet hormonális?2013. dec. 14. 12:31
1/2 anonim válasza:
A tüneteid alapján (erős fájdalom, barnázás) eléggé esélyes a hormonális probléma, endokrinológussal kéne kivizsgáltatni magad. Nőgyógyászhoz is mehetsz de ő valószínű csak azt javasolja majd hogy szedj fogigátlót.
2/2 A kérdező kommentje:
Most már átváltott élénk piros, rendes vérzésre, de nem normális mennyiségben! És egyáltalán nem görcsölök!
2013. dec. 15. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!