Menzi elött vagyok. Mar 3 napja csak barna folyasom van. Es a melleim fajnak, es csomokat is tapintottam benne. Mitöl lehet? Es akkor mert nem jön meg a menzim?
Figyelt kérdés
lehet pcos-tol.mert nyaron kiderult,hogy pcos om van.de nem kezeltek,mert a menzim rendszeres volt,ugylatszik mostanaig.bar az orvos 1 honapja irt fel nekem foggatlot,azaz diane 35 öt a mi az apro cisztakra is jo.de nem tudom igy elkezdeni szedni,ha nincs verzesem.varjak hetföig azt menjek orvoshoz?2012. nov. 9. 13:33
1/1 anonim válasza:
Menstruációt megelőző napokban teljesen természetes a barna folyás előfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére.
Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni első alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni.
Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!