Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet menzesz helyett...

Mitől lehet menzesz helyett barna folyásom, ha még nem élek nemi életet?

Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes, hogy a menstruációm múlt hónapban is késett, most pedig a szokotthoz képest már két hetet késik, viszont ma különös, barna folyásra lettem figyelmes, pedig soha nem volt még ilyenem menzesz előtt. A barátommal szoktunk pettingelni, de nem hiszem hogy attól, vagy az orális szextől teherbe eshetnék... Nem tudom, mi lehet a baj.
2012. dec. 6. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán el kéne menni orvoshoz, nem gondolod? Inenn senki nem fog neked valódi diagnózist felállítani, sem távgyógyítani sajnos. Nem kéne az egészségeddel játszani.
2012. dec. 6. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem állt még be a ciklusod, de megnyugtatót csak orvos tud mondani vizsgálat után.

Mi volt petting pontosan?

Mert ha pl. a barátod előváladékos vagy ondós ujjal beléd nyúlt, aki csekély esélye azért lehet.

2012. dec. 6. 17:41
 3/4 A kérdező kommentje:
az ilyenekre eléggé szoktunk vigyázni... Nem valószínű, h olyan lett volna a keze, sőt kizárt :)... és igen, el kellene menni az orvoshoz, de nagyon félek a választól, és itt próbáltam tájékozódani, hátha valami sejtésem lesz legalább...
2012. dec. 6. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a pettinghez és az orális szexhez érett vagy, akkor ahhoz is legyél érett, hogy orvoshoz menj!
2012. dec. 7. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!