Mi lehet ez? Pánikbetegség?
23 éves nő vagyok és gyakran ver gyorsan a szívem voltam dokinál vizsgálatokon szívzörejt állapítottak meg meg azt hogy stresszes vagyok írtak ki Frontint Betalocot, Rivotrilt...
De! gyakran izzadok félek mindentől pld egy új munkahelyre nem merek bemenni próbanapra olyankor ver a szívem izzadok rosszul vagyok, magyarul félek mindentől. nehéz gyerekkorom volt sokszor vertek lehet ettől van? ez ugye pánikbetegség?
ragaszthatsz rá cimkét, ha szeretnél, de valószínűleg az a probléma, hogy nem fejleszted és nem ismered magad megfelelően.
azért félsz, mert új és ismeretlen helyzet, és nincs elég önbizalmad hozzá, hogy belevágj. ezen lehet segíteni.
szerintem legjobban egy szakemberrel járnál, és a gyógyszert meg ne szedd be, mert az csak tüneti kezelés, az ok örökre ott marad, ha te nem változtatsz magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!