Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonális oka van?

Hormonális oka van?

Figyelt kérdés

kb egy éve hagytam abba a fogamzásgátlót, eddig semmi gond nem is volt, de kb 2 hónapja nagyon pattanásos lett a hátam :(

ha ennek hormonális oka van,van erre vmi gyógytea vagy ilyesmi? tudom h a gyógyszer megoldás lenne, de nem akarom többet szedni. Ötlet?

2013. dec. 12. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne... de nem az!
2013. dec. 18. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
igen, tudok a gyógyteákról, de már annyi másfélét olvastam róla, mikor melyiket szabad és nem szabad inni, hány percet ázzon, reggel igyuk vagy este. Minden helyen mást írnak ezt meg azt peteérésig csak, különben ártunk vele--hát és mi van ha vki nem tudja mikor van peteérése??:( így ezen nehéz kiigazodni.
2013. dec. 20. 09:22
 13/19 James Bandy ***** válasza:

vérzés első napjától 14 napig cickafark, 15.naptól vérzésig palástfű.

Ha összekevered őket, egész hónapban iható, nem fog semmi galibát okozni.

Jó még a borsmenta tea is. Ezt is ihatod bármikor.

Csalántea -bármikor.

Kisvirágú füzike- bármikor.

Kamilla - bármikor

2014. jan. 31. 17:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Talán először a problémát kellene kideríteni... Diagnózis nélkül mit kezeltek?!
2014. jan. 31. 22:38
 15/19 James Bandy ***** válasza:
pattanást
2014. febr. 3. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
A pattanás csak egy tünet. Mi az oka? Ha hormonális, akkor milyen hormonokkal van gond? Ezt mi hozza létre? Pajzsmirigy probléma, PCOS, mellékvese probléma? Látod, hogy ezt nem lehet csak teácskákkal kezelni? Diagnosztika! Írom ezt úgy, hogy fitoterápiás szakvizsgám van.
2014. febr. 3. 15:39
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! utolsó, teljesen igazad van. valahol nagy hiba, hogy az emberek egymástól, interneten kérnek tanácsokat, és megpróbáljuk kitalálni mi bajunk van. Ez egyre gyakoribb probléma, de talán érdemes elgondolkodni azon, hogy nem az orvosok-e a hibásak inkább ebben. OKé, tegyük fel elmegyek dokihoz. ha nincs elég pénzem abba a kórházba megyek, ahova tartozom. Kb 4 hónap múlva kapok is időpontot, odamegyek, várok 4 órát, először kijön a puffancs méregzsák asszisztens, leordítja a fejem, majd behív, hogy az orvos is lealázhasson kicsit. Majd elzavarnak, hogy mit aggodalmaskodom, és kilépek a szobából úgy, hogy nem segítettek. (persze ha van soksok pénzem, akkor nem így megy. de akkor minek adózom, fizetem a tb-t??) szóval néha egyszerűbb ezt-azt itt megkérdezni :)
2014. febr. 13. 09:29
 18/19 A kérdező kommentje:
bocs, javítok, belekeveredtem a mondatba: "orvosok hibásak-e ebben"
2014. febr. 13. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére azért vannak még nagyon lelkiismeretes orvosok és nővérek! A jó orvos az állami rendelésen is jó! Sajnálom, ha rossz élményed volt, de én azt mondom, hogy az egészség a legfontosabb, egyszerűen leszarom, ha bárki csúnyán néz rám. A 4 hónap várakozás az endokrinológián nagyon durva! Én megpróbálnék más, nem körzetes kórházat is felhívni, érdeklődni. Az sem megoldás, ha hülyeséggel kezeld a problémádat, aminek még ki sem derült az oka. Ha van diagnózis, akkor a rendes gyógyszerelés mellett jöhet a kiegészítő is. Pl az én endorinológusom nagyon gyakran ajánl barátcserje készítményt, de csak akkor, ha tudja, hogy mire adja. Szerintem keress másik orvost!
2014. febr. 13. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!