Hormonális oka van?
kb egy éve hagytam abba a fogamzásgátlót, eddig semmi gond nem is volt, de kb 2 hónapja nagyon pattanásos lett a hátam :(
ha ennek hormonális oka van,van erre vmi gyógytea vagy ilyesmi? tudom h a gyógyszer megoldás lenne, de nem akarom többet szedni. Ötlet?
ja, hát az nekem is hullott iszonyatosan, mostanra elmúlt, nem is gondoltam h attól van. most a pattanás jött cserébe :P
mire számítsak még jaj :(
Kérj beutalót endokrinológushoz, mert nézni kellene egy labort. Nekem pl a fogigátló után bekrepált a pajzsmirigyem és hasonló tüneteim lettek, mint neked. Most pótolnom kell a kiesett pajzsmirigyhormont, mert elpusztult a sejtállomány...:(
Hormonális gondra egyébként nincsen semmilyen tea és csodaszer. Ha itt gáz van, annak nagyon komoly következményei lehetnek a szervezetre nézve kezelés nélkül.
A fogamzásgátló csak elfedi a problémát hónapokra, évekre.
Inkább cickafark + palástfű teával tedd rendbe a hormonjaidat, ciklusodat. Olvass utána a fioösztogéneknek, hogy melyik gyógynövényben milyen fitohormonok vannak. És gyógyteákkal tedd rendbe a ciklusod. pl. Lady ciklus tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!