Ezek a tünetek mire utalhatnak?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon sokszor kell wc-re mennem, de hiába megyek, utána is úgy érzem, mintha pisilni kéne, kicsit csíp is, és fáj az alhasam, meg nagyon fáj a derekam.
Gondoltam rá hogy felfázás lehet, de két hónapja is felfáztam és akkor nem fájt semmim, viszont folyton, nagyon-nagyon erős vizelési inger tört rám, és hiába mentem el wc-re, nem segítetett, sőt, alig jött 1-2 csepp. Ez a tünet most nem jelentkezik, lehetséges-e az, hogy a felfázás különböző tünetekkel jelentkezik, és ez is csak egy egyszerű felfázás/hólyaghurut, mint az előző.
Ui.: a felfázás és a hólyaghurut ugyan azt jelenti?
2013. dec. 11. 19:38
21/24 anonim válasza:
Háziorvoshoz kellene menned, esetleg vigyél vizeletmintát magaddal. Kapsz majd antibiotikumot.
22/24 A kérdező kommentje:
Voltam háziorvosnál és nem talált semmit. kb. még ő volt kiakadva hogy minek mentem ha nincs is "semmi" bajom, azt hitte hogy csak lógni akarok suliból. De tényleg rosszul vagyok. Most valamiért a hasam is elkezdett görcsölni, mondjuk szrintem az a gyomoridegtől. A hátam meg majd beszakad. Mi lehet ez? Nagyon rosszul vagyok. :S
2013. dec. 12. 21:56
23/24 anonim válasza:
Urológushoz menj, az legalább rendesen meg fog vizsgálni... Nem kell beutaló.
24/24 anonim válasza:
Így van,menj el urológiára (ott beutaló nélkül, rögtön el kell,hogy fogadjanak,mert sürgősségi ellátó hely). Ha esetleg el akarnak "hajtani",ne hagyd magad,kötelességük megvizsgálni! Eleve a gyakori vizelési inger és a csípés nem természetes dolog. A derekad fájhat mástól is (pl.izomfájdalom,de akár ha most fogsz menstruálni attól is) de ezt ki kell zárni,főleg,hogy itt a hét vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!