A csiklóm mellé/tövébe nőtt két csüngős valami (ugyan olyan bőrből van mint a csikló, csak mint a csüngős szemölcs kiemelkedik), ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Az egyik egy éve a másik fél éve van ott, mind a kettő két különböző férfi után jött ki.2009. nov. 23. 19:23
11/11 A kérdező kommentje:
hpv 53ast diagnosztizáltak 2011 áprilisában, kaptam rá isoprinosint, fél évig szedtem. Most 2012decemberében a kontrolon megállapítottak, hogy most 54el fertőződtem, ismét isoprinosin. Ezt 3hónapig szedem. Elvileg el fog múlni ez is, és utána semmi bajom se lesz :))
2013. jan. 16. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!