A csiklóm mellé/tövébe nőtt két csüngős valami (ugyan olyan bőrből van mint a csikló, csak mint a csüngős szemölcs kiemelkedik), ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Az egyik egy éve a másik fél éve van ott, mind a kettő két különböző férfi után jött ki.2009. nov. 23. 19:23
1/11 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált(nem emiatt), de nem vette észre, nem említette hogy lenne ott valami.
2009. nov. 23. 19:26
2/11 anonim 

válasza:

Azonnal menj el nődokihoz, mert azokat le kell műteni rólad vagy lelehet égetni vagy jobb esetben adnak ecsetelőt és ha leszárad akkor megúszod az előzőeket. Ez a HPV-től alakúl ki, ez is egy "mellékhatása".
3/11 anonim 

válasza:

első vagyok, akkor válts nődokit!!! és ezt komolyan mondom. Ha mész és nem veszi észre szólj neki, hátha úgy már észreveszi, vagy valószínű szarik a munkájára.
5/11 A kérdező kommentje:
köszön a válaszokat, majd megmondom az orvosnak, az a baj hogy sok olyan bunkó:( Volt már hogy kértem vizsgáljon meg és nem tette!!
2009. nov. 23. 20:24
6/11 anonim 

válasza:

Első vagyok. Én múlthéten voltam elösször Dr. Urbancsek Árpádnál XIV.ker ben van a magánrendelése. egy teljes vizsgálat mindennel együtt, rákszűrés, mellrák szűrés stb. ez 7500ft. Én se akartam fizetős dokihoz menni, de a Párom beszélt rá. És örülök hogy elmentem. kb. Fél órát voltam bent ebből a vizsgálat kb 1 perc volt, a többit végig beszéltük nagyon rendes volt. És nagyon sok velem egykorú(22) jár hozzá és fiatal. Ha gondolod elküldöm privibe a számát és a címét.
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, de messze lakom, voltam már én is fizetős dokinál, nem bántam meg, kedvesebb mint a nem fizetős. De még ő se mondott rá semmit se. Amúgy még 18se vagyok:S
2009. nov. 24. 14:11
8/11 anonim 

válasza:

szia bár régen írtad ki ezt a kérdést, hátha nézed még az oldalt.
voltál orvosnál? mit mondott? nekem ugyan ez a problémám van...
9/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Sajnos rengeteget járok, elvileg ez a csikló melletti bőr ez "semmi".
De van humánpapiloma vírusom, amik szemölcsök formájában jelennek meg. Ezzel járok most dokihoz, és utána érdeklődtem, szövetminta után valószínű kapok rá oltást, Silgard a neve. Maguktól nem mondják, kb nem is érdekli őket, el se mondják hogy milyen következmények lehetnek.
Neked is szemölcsök vannak?
2011. márc. 28. 21:39
10/11 anonim 

válasza:

elég régi a kérdés, de láttam hogy a kiirás után is kb másfél évvel válaszoltál
az lenne a kérdésem hogy ezalatt a másfélév alatt nem múlt el a hpv-s szemölcseid? köszi a választ előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!