Lányok! Éjszaka meltartóban, vagy meltartó nélkül alszatok?
Figyelt kérdés
Anyu
azt mondta, h nem ajánlatos éjszaka meltartóban aludni, mert a meltartó
egésznap tartja a melleket, és a melleknek valamikor pihenni is kell,
meg melrákot lehet kapni. kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, ti mit
gondoltok erről, ti hogy csináljátok?
Nemet és kort is írjatok :) köszönöm. :) 17/L
2013. dec. 7. 19:04
11/14 anonim válasza:
Én sokáig (20 éves koromig) nem hordtam melltartót éjszaka. Sajnos a melleim elkezdtek lógni, hiába tornáztam, úgy látszik ilyen fajta vagyok. Azóta beszereztem olyan melltartókat, amikben nincs se szivacs, sem merevítő. Olyan mint egy feszes rövid topp. Egy éve hordom így, mikor itthon vagyok, azóta én pozitív változást vettem csak észre. Így is nagyon előreállóak még a melleim, de már nem lógnak annyira.
13/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mentek a zöld pacsik :) nagy melleim vannak, de már egy pár éve meltartó nélkül alszom, csak kíváncsi voltam a véleményetekre :) 4. válaszoló, nem vagy lemaradva, a "nemet" csak megszokásból írtam oda, igazad van :) köszönöm mindenkinek.:))
2013. dec. 8. 14:38
14/14 anonim válasza:
Melltartó nélkül. Nem kellemes éjszaka vasban aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!