Miért nem alszatok? és mit csináltok most épp gyakorin kívűl?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 02:04
1/41 lila nyuszi válasza:
Megszoktam, hogy sokáig fent vagyok. Family guy, privizek, bort iszom, előbb kakaót csináltam és lassan aludnom kellene mert kezdek megéhezni.
21/N
2/41 anonim válasza:
Facebook-ozom, és a reggeli kakóscsigám eszegetem. :D
3/41 anonim válasza:
Azon gondolkozom holnap, vagyis ma, milyen állati ramaty napom lesz...
20F
4/41 A kérdező kommentje:
miért lesz ramaty napod 20f?
többieknek: én is megszoktam, hogy sokáig fent vagyok..szintén facebook meg neten sasolgatás a menű..
2012. okt. 30. 02:12
5/41 anonim válasza:
facebook, ask, gyk... Nekem se a legjobb lesz hnap. :(
6/41 anonim válasza:
húst sütök és beszélek valakivel:D 20f
7/41 anonim válasza:
Hazajöttem, és ilyenkor nem tudok aludni, úgyhogy Gyk. Meg kajaflash-em van... enni kéne valamit, lila nyuszi mondta a bort, meg is nézem, van-e. Meg szívnék egy cigit is... két hete nem gyújtottam rá, de lehet, hogy most bebűnözök egy szálat. Csak elfogyott a papírom...
8/41 anonim válasza:
Én nemrég értem haza, a barátaimmal söröztem, most pedig paradicsomlevest eszem és híreket olvasok. Valószínűleg csinálok egy kis popcornt és megnézek 1-2 részt a kedvenc sorozatomból :) 18/l
9/41 lila nyuszi válasza:
Zsírpapír is jó. Abból szoktam hajtogatni. ;)
10/41 A kérdező kommentje:
én is gondolkodtam hogy leszokok a cigiről de rohadtul nem megy, meg jól is esik cigizni nagyon..nálam van papír ráadásul végtelen..hehe
2012. okt. 30. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!