Miért nem alszatok? és mit csináltok most épp gyakorin kívűl?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 02:04
11/41 anonim válasza:
Á, én nem leszokni akarok, csak beteg voltam mint a fene, két hete arra keltem, hogy kiköpöm a tüdőmet, úgy fáj, aztán már semmi bajom, csak még kicsit köhögök - jó lenne még egy hétig kibírni, hogy tuti rendbe jöjjek.
13/41 anonim válasza:
Én még bent csücsülök a munkahelyemen (túlóra). Kicsit kezd sok lenni reggel 8-tól.
14/41 A kérdező kommentje:
értem, én leszoknék főleg azért mert már k*rvadrága a cigi..
végtelen papír sose fogy el :D (de amúgy igen) és ilyen..
kilehet húzni olyan hosszút amilyet csak akarsz fel van tekerve mint a wc papír kb..
2012. okt. 30. 02:27
15/41 anonim válasza:
K.rva élet! Azt hogy? Mennyi van még? Kitartás!
16/41 anonim válasza:
most vettem king size smoking-ot szar az íze de OCB rosszabb! livin la WEED a loca :D
17/41 anonim válasza:
Mármint, a még túlórázótól kérdeztem, hogyhogy?
18/41 A kérdező kommentje:
uhh bszki kitartás neked a melóhelyen!
nekem mindegy milyen a papír sose éreztem az izét különösképpen ;)
2012. okt. 30. 02:29
19/41 anonim válasza:
nem tudok aludniiiiiiiiii
beszelgetek "valakivel" akarcsak 20F
18L(:
20/41 anonim válasza:
Jaja, hogy úgy végtelen... á, én maradok a jó kis primusomnál, annyira nem vagyok igényes a papírra, csak szívn lehessen.
O.K, elgyengültem, ha nem találok sört a hűtőben, szívok egy cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!