Lányok! Éjszaka meltartóban, vagy meltartó nélkül alszatok?
Anyu
azt mondta, h nem ajánlatos éjszaka meltartóban aludni, mert a meltartó
egésznap tartja a melleket, és a melleknek valamikor pihenni is kell,
meg melrákot lehet kapni. kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, ti mit
gondoltok erről, ti hogy csináljátok?
Nemet és kort is írjatok :) köszönöm. :) 17/L
Szigorúan melltartó nélkül!!!!
Valóban árt a tartóizmoknak a folyamatos melltartó viselés...másrészt meg kényelmetlen is...
Csakis melltartó nélkül, eszemben sem jutna melltartóban aludni. Egészségtelen, és ráadásul kényelmetlen is, nem tudom miért akarsz melltartóban aludni.. :)
18/L
szia! Erre csak annyit írok, hogy ha hazajövök a munkából, és letettem a cipőt, kabátot, stb, utána az első, hogy a melltartót veszem le magamról. El sem tudnám képzelni, hogy éjjel rajtam legyen, de azt sem, hogy pl hétvégén felvegyem.
31
amúgy szerintem nemet felesleges írni, mert melltartót csak lányok hordanak...vagy én vagyok lemaradva??
Engem az se érdekelne, ha az lenne az egészséges (hülyeség, úgyse lenne az:D), akkor se aludnék melltartóban. Tényleg borzasztóan kényelmetlen, és mivel a jó alvás fontos és egészséges.. Mindegy, szóval egyértelműen nélküle.:D Miért, te inkább alszol melltartóban?
15 vagyok.:)
Nélküle, el sem tudnám képzelni, hogy abban aludjak. Napközben is iskolában annyira idegesít, folyton igazgatom, kényelmetlen. :S
Azért is szoktam melltartó nélkül lenni itthon, hogy erősödjenek az izmaim. Kicsit edzek rá, hogy ne lógjon később, bár annyira ez nem fenyeget, mert kis mellem van. :) Ilyenkor egy kicsit örülök, hogy nincs nagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!