Fáj az alhasam mint menstruációkor mióta a nőgyógyásznál voltam. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Eléggé fáj, mint amikor menstruálok. De az még biztos hogy nem következik. Mi lehet ez? Kezdek félni, kb egy hete voltam az orvosnál és azóta.. lehet köze ahhoz hogy azzal a fém izével vizsgált miközben még szűz vagyok? Az átszakította a szűzhártyát és nagyon fájt is de az a fájdalom elmúlt csak azóta meg görcsöl az alhasam.2013. dec. 2. 17:27
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy nagyon ideges voltál az orvoshoz menetel miatt, esetleg utána is azért mert átszakította a szűzhártyádat. Ez miatt most valószínű korábban fog megjönni a menstruációd. Nem mondtad a dokinak, hogy szűz vagy még? Nem értem miért szakította át?
2/3 A kérdező kommentje:
nem kérdezte és még sosem voltam ilyen vizsgálaton. nem tudtam hogy számít. nem tudom, én mindig ideges vagyok orvoshoz menés előtt. viszont egy másik azt mondta hogy lehet valami gyulladás is. az esélyes?
2013. dec. 3. 17:51
3/3 anonim válasza:
Ha felfáztál közben, akkor az is okozhat görcsöket. Sőt elöbbre hozza a menstruációt. Még mindég a nagy megrázkódtatásra, stresszre gondolok. Fiatal koromban nekem is volt többször olyan, hogy a stressz kiprovokált soron kívüli menstruációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!