Lehet valami betegseg vagy vitamin hiany? Vagy csak szimplan "igy jartam" kategoria? Aggodom!
par hete nagyon elkezdett hullani a hajam es tagult visszeres lett a labam (plusz puklis es iszonyatosan faj)
nagyon fiatal vagyok s nem ertem mitol lehet,??
nem hordok magassarkut, nincs tuleroltetve a labam, kint van rajtam sapka es sampont se valtottam
hat remelem csak hajvaltas mert ha osszefogom a hajam rendesen erezni h kevesebb.. a labamat latta orvos, o allapitotta meg h visszeres.. eloszor csak azt hittem h bevertem de nem :(.. fogaszaton meg szerdan voltam (+kaptam az ejszakai fogszabit, a rendeset VEGRE levettek)
koszonom a valaszokat!
o, es meg egy fontos dolog : mar megint elkezdtem fogyni es mivel igy is csont es bor vagyok elegge zavar... telen nem raktaroznia kene a szervezetemnek???.. 170 cm 51 kilo..:(
regebben voltam, de azt mondtak h szep nagy es nincs ezzel semmi baj.. etvagyam az van es ha olyan a kaja akkor akar 3 tanyerral is bevagok belole :))
uhh az durva, mit kellett vele csinalni?? :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!