16 évesen kell ott lent borotválni?
Nem. Nem véletlenül van ott a szőr, védelmi szerepe van.Nem kell, 30 évesen sem, ha te nem szeretnéd. Az másik dolog, hogy a pasidnak mennyire tetszik majd, de van olyan fiú is, aki kifejezetten ezt szereti. :)
21/L
Akkor én paraszt vagyok, de én elvárom a barátnőmtől, hogy szőrtelenítsen ott lent is. Én is ugyanúgy megteszem.
21/F
11:35 - azt pontosan miből is olvastad ki, hogy paraszt vagy...? O_o
De az biztos, hogy ez az egész nem vezet semmi jóhoz, nagyban növeli a gombásodás esélyét, a felfázás esélyét és hasonló dolgokat. Persze mindenki azt csinál, amit akar, én csak a miértjét nem igazán értem ennek az egésznek. Lehet, hogy valami látens pedofil hajlam van a mai társadalomban és azért gerjednek a csupasz nemiszervekre... ;-)
Ha nincs barátod, vagy nem várja el, hogy levágd, akkor hagyd meg, max a bikinivonalat igazítsd meg nyáron :)
Ha van barátod, akkor sztem jobb ha levágod, de ez megint cska ízlések és pofonok.
Miért tartjátok törvényszerűnek, hogy ha az embernek van barátja akkor vágja le? Mert nektek úgy jobban tetszik? És ha a barátjának nem fog? Had tapasztalják már ki egymásnak, hogy mit tartanak jónak és mit nem! Majd ha lesz barátja eldöntheti, de ha egy pasi ilyenért szakít, annak úgy kell...
Én pl 17 évesen, csupán komfort érzetből szedtem le, nem divatból és most 19 évesen a barátom közölte, hogy neki jobban tetszene, ha megnöveszteném. Igen, van ilyen is. Senki sem egyforma, úgyhogy fölösleges tanácsokat ne adogassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!