Szerintetek a lentiek alapján még nem kell aggódnom nem fog egyhamar megjönni (nem biztos) vagy készüljek fel rá mert nemsokára megjön?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete fehérfolyásom van
Kb. 2 éve nől a mellem
Kb. 1,5 éve van "nuni" szőröm
Kb.1 hete vettem észre hogy "bolyhosodik" a hónaljam
Néha-néha fáj alul a hasam (alhas)
Gyakran fáj a fejem
Ezen a héten egyik nap szédültem
Egy iciiipiciii dolgon is NAGYON ideges vagyok egy ideje (azthiszem ez a hangulatváltozás)
Fájnak gyakran az izmaim is
Nagyon elfáradok mire hazaérek a suliból
Gyarapodott mostanában a súlyom
Kb ennyi .. 12 éves leszek 9 nap múva
2013. nov. 27. 21:51
1/12 anonim válasza:
:) Nem lehet tudni, hogy mikor fog megjönni. Lehet, hogy holnap, lehet, hogy négy év múlva. Mindig legyen nálad egy betét (rendes nőnél mindig van!!!). Más teendőd nincs.
2/12 A kérdező kommentje:
Értem de akkor ezek a jelek nem olyan nagy dolgok nem??
2013. nov. 27. 21:56
3/12 anonim válasza:
nem lehet tudni de mivel csak most kezdödött a fehér folyás igy valószinüleg azért nem mostanában várható.
4/12 A kérdező kommentje:
Értem :) Egyik barátnőmnek a fehérfolyás után 2 héttel jött meg :)
2013. nov. 27. 21:57
5/12 anonim válasza:
Nekem fél évig volt fehérfolyásom mire megjött, viszont alhasi fájdalmam csak azelőtt kezdett el megjelenni, mielőtt megjött. Szóval készülj fel, ne aggódj, nem lesz semmi különös - mindig legyen a táskádban betét, ha a fehérfolyás nagyon erős és zavar, akkor használhatsz tisztaságit, de igazából felesleges. Nem kell attól sem aggódnod, hogy erős lesz, mert az első általában gyenge.
6/12 anonim válasza:
Bármikor megjöhet a menstruációd, de 16 éves korodig nem kell aggódnod! Azért betét már mindig legyen nálad.
7/12 anonim válasza:
17,18 éves korban kell megjönnie, addig nincs semmi baj.
De neked a jelek alapján azért nem kell addig várnod!
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki kommentjét! Akinek már megjött elmondaná hogy a fehérfolyás kezdete után mennyi idő múlva jött meg?
2013. nov. 28. 15:03
9/12 anonim válasza:
ez egyéntől függ. Nekem már fél évvel azelőtt megjött, de ismerek olyat, akinek nem is volt előtte.
10/12 anonim válasza:
Nekem pár napja jött meg :) 2,5 éve volt fehér folyásom.. Szóval ez elég változó. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!