Mikpr fog megjönni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy titeket ez idegesít bocs a kivételeknek de a barinőmnek ma jott meg elősször es az egyik baarátnőmmel mondtuk mikor meg nem jott meg neki hogy azt mobdta nekem en nekem fog hamarabb megjönni es erre neki.mondjuk ő nagyon pattanásos! Nekem minden meg van hozzá es VOLT OLYAN FOLYÀSOM HOGY ÀTÀZOTT A BUGYIM MEG A SZTRECCSGATYA IS!! Mit mondtok normális értelmes választ kérek ! Es sokat2013. nov. 7. 15:51
1/7 anonim válasza:
Amikor majd a petesejted vándorol és nem terményekül meg, és vérzés kíséretében kijön, nah majd akkor fog megjönni... Ezt mégis honnan lehetne tudni?
2/7 anonim válasza:
Istenem, úgy fogalmazol, hogy a kérdésedet sem értem... Mi van veletek, nem tudtok érthetően feltenni egy kérdést, vagy leírni úgy, hogy más is értse? Akkor talán tudnék írni értelmes választ is, ha már segítséget kérsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Mikor fog megjönni? Tessék ez értelmes ?vagy ha nem akkor egy èrtelmező kéziszótárt kéne a fejedhez b*****!
2013. nov. 7. 16:17
4/7 anonim válasza:
Azt sajnos nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni, de nem is kell aggódnod 16 éves korodig.
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy azt mondtam hogy a fejedhez kéne b***** hogy fogalmazzam meg máshogy???
2013. nov. 7. 16:19
6/7 anonim válasza:
Sok az értelmi szint :D Kiscsillag még a dokik se tudják mikor jön meg. Majd ha vérzik a puncikád.
7/7 anonim válasza:
Szégyelld magad, lány létedre, hogy így beszélsz, és ilyen csúnyán írsz. Ha ország-világ elé tárod a problémádat, inkább fogd vissza magad, mintsem úgy beszéljél velünk, mint egy kutyával. Megjegyzem ilyen csúnyán még a kutyámmal sem beszélek, nemhogy olyan emberekkel akiktől segítséget kérek. Nagyon sokat kell még fejlődnöd... értelmileg is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!