Elég régóta (4-5 hónapja) nem jött meg a menstruációm! De ezt most úgy értem hogy az első! 4-5 hónapja csak sárgás-fehéres foltok vannak a bugyimon. Mikor fog már megjönni? 13/L
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 20:36
1/13 anonim válasza:
Gumós növény legyek, ha értem, mit akarsz kérdezni...
2/13 A kérdező kommentje:
xDxD arra vagyok kíváncsi hogy normális-e hogy nem jön meg pedig már régóta vannak fehéres-sárgás foltok a bugyimon..:D
2013. okt. 7. 20:58
3/13 anonim válasza:
De már volt egyszer? Vagy még sosem jött meg?
Ezt nem lehet érteni.
4/13 A kérdező kommentje:
még nem jött meg sosem..:D
2013. okt. 7. 20:59
5/13 anonim válasza:
Sárgás fehéres folt: Valószínűleg a puncidban történő váladék elválasztás okozza, emiatt ne aggódj. Ha esetleg fáj, viszket, vagy szokatlanul erős a szaga, akkor szólj anyukádnak, és lehet, hogy kezelni kell, de amíg ilyen nincsen, addig semmi gond. A menstruáció miatt pedig ne aggódj. Ha eddig nem volt, akkor nincsen baj, mindenkinél máskor indul el.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi! :D
2013. okt. 7. 21:05
7/13 anonim válasza:
Az első menstruáció nem tud késni, hiszen nincs mihez képest. Bár mégis van mihez képest késsen, még pedig akkor, ha 16 éves korodig nem jön meg. Addig ne aggódj!
8/13 anonim válasza:
Oké, sikerült megfejteni. Szóval 4-5 hónapja van fehérfolyásod és szeretnéd tudni, mikor fog megjönni a menstruációd. Válasz: Bármikor, fehérfolyás megjelenése után általában 1-2évvel, de ez egyénfüggő.
9/13 anonim válasza:
Nincs semmi probléma, minden a legnagyobb rendben van.
17 éves korodra kellene megjönnie, addig még van időd!
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!de én már úgy akarom hogy megjöjjön..:)
2013. okt. 8. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!