Mikor fog megjönni először?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok a melleim már úgyahogy nőnek, a szőrzetem is van odalent és a hónaljamon is a fehétfolyás is már vagy másfél éve megvan, szerintetek mikor fog megjönni? Vagy már nem is fog megjönni???? SEGÍTSETEK KÉRLEK!!! előre is köszönöm puszi :*#fog megjönni?
2013. okt. 6. 19:46
2/14 anonim válasza:
"és a hónaljamon is a fehétfolyás is már vagy másfél éve megvan"
akkor már megjött, csak nem jó helyről és nem jó színnel jön :)
3/14 A kérdező kommentje:
léccives értelmes válaszokat adjatok, köszönöm :)
2013. okt. 6. 20:22
4/14 anonim válasza:
De most komolyan milyen értelmes választ akarsz? Ezt senki se tudja...
5/14 anonim válasza:
"mikorvérzik a puncid" ennél értelmesebb választ em lehet adni.
6/14 A kérdező kommentje:
de légyszíves, valamit csak tustok mondani oda is írtam, hogy SZERINTETEK !!!!!
2013. okt. 8. 19:12
7/14 anonim válasza:
SENKI SE TUDJA, még szerinte se...
8/14 anonim válasza:
Legyél türelmes, mert ha megtörténik, onnantól nincs leállás :) Én is vártam anno, nézegettem a testemet, mint te, vártam a jeleket. Kitartás, nálad is megtörténik! :)
10/14 anonim válasza:
16 éves korodban!! NA MOST JÓ???
Majd ha még pár évig nem jön meg, elmész szépen nőgyógyászhoz, és megvizsgálnak, hogy mi lehet a gond. Jelenleg nyugodj meg, nincs semmi probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!