Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy seb a hüvelybemenetemn...

Van egy seb a hüvelybemenetemnél. Kenem, de alig javul. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A barátommal gumióvszerrel védekezünk.Kb. 1 hónapja lett egy seb a hüvelybemenetemnél, gondolom kidörzsölte az óvszer vagy nem tudom. Kentem eddig neugranormonnal és körömvirág krémmel (az is sebre való kenőcs), de egyszerűen nem akar múlni.Kb. 2 hete kenem minden nap. Nagyon kellemetlen, így nem lehet szeretkezni, mert félek, hogy fájni fog.Mivel kenjem?Mit csináljak, hogy elmúljon?Egyáltalán mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a seb elmúljon?
2013. nov. 23. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha elmennél egy nőgyógyászhoz?
2013. nov. 23. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
a körömvirágnak elègnek kellene lennie. De sokszod nem mindegy,h melyik cègèt használod... esetlsg mèk kipròbálhatod,h krèmezès után hintőport szórsz rá,h ne surlódjon annyira
2013. nov. 23. 18:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz nem mehetek, mert 16 éves vagyok és anyukám nem tudja, hogy szeretkezünk, mert teljesen kiakadna. És a körömvirág krémnél melyik cég a jó?
2013. nov. 23. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Menj egyedül orvoshoz. Ha a szexhez elég érett vagy, akkor ehhez is legyél...
2013. nov. 23. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után ne kísérletezz otthon! Igenis menj el bőrgyógyászhoz! Ezt még nem fontos édesanyádnak sem elmondani. Komolyabb oka is lehet,főleg,hogy eddig sem a Neogranormon,sem a körömvirág krém nem használt.
2013. nov. 23. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sokáig fennáll a probléma és nem javul a kenőcsök miatt akkor mindenképp menj el nőgyógyászhoz.

Amúgy pedig csak egy tanács nem kell megfogadni, de ha aktív nemi életet akarsz élni beszélj édesanyáddal. Hidd el ha az elején ki is lesz akadva ha tudja hogy megbízhat benned könnyebb lesz mindkettőtöknek a kommunikáció. Sok olyan dologban segíthet amiben nem is gondolnád :) Például most segíthet nőgyógyászt találni mert bizony nem mindegy hogy kihez mész

2013. nov. 23. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:

nőgyógyásznak mondhatod azt is, -és szerintem anyukádnak is-, hogy valamitől kidörzsölődött lehet, egy szorosabb bugyi miatt, és nem műlik el...

körömvirágból nekem a biomed terméke vált be úgy hámosításra, mint gyulladáscsökkentésre, illetve bőrkiszáradásra. ez utóbbi esetben jobb arckrémhez keverem hozzá. (pl most a garnier essential mézes, nagyon száraz bőrre valót használom)

2013. nov. 23. 23:39
 8/10 automatakoktel ***** válasza:
Patikában kapható hidrogénperoxid az jó sebre. 200 ft alatt van.
2013. nov. 24. 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha a szexhez érett vagy, akkor legyél ahhoz is érett, hogy nőgyógyászhoz menj! Mivel élsz már nemi életet, évente egyszer amúgy el kéne menned rákszűrésre.
2013. nov. 24. 06:07
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat!
2013. nov. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!