Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha megvan és...

Mit tegyek, ha megvan és nincs itthon betétem?

Figyelt kérdés
Holnap reggel 7-kor indulok el itthonról és 4kor érek haza, és pont megvan. De az a baj hogy most nincs itthon se betét, se tampon. Valami késtető házitrükköt ajánljatok léci
2009. nov. 19. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
addig rakj be egy nagyobb darab vattát... jobb mint a semmi
2009. nov. 19. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én is csak ezt tudom ajánlani vatta.. jó sokat tegyél be és még zsepit is.. ennél jobbat sajna nem tudok. és holnap ha nem jutsz el boltba.. akkor sokszor menj el Wc-re ,cserélgetni...
2009. nov. 19. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Benzinkút, éjjel-nappali, ügyeletes gyógyszertár?
2009. nov. 19. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Jószomszédtól nem tudsz kölcsönkérni? Tampon sincs otthon? Nem tud valaki vinni neked? Nagynéni, nagymama, nővér, hugi?
2009. nov. 19. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha a késtető késleltető akart lenni, akkor nem értem... ha már megjött, akkor mit szeretnél rajta késleltetni? Reggel 7-kor már sok bolt nyitva van, tudsz venni.
2009. nov. 19. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Kb 2-3 réteg nyitott zsebkendő, amit ráhajtasz a bugyidra és rá jó sok vatta, amit majd holnap is vinned kell magaddal mivel kb fél-egy óra alatt átázik a vatta.
2009. nov. 19. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
suliba menet reggel veszel. sok bolt nyitva van már akkor.
2009. nov. 19. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kezdtem menstruálni (30 éve), még sem betét sem tampon nem volt (elérhető).Ha van vattád simán használhatod vagy papirzsepit vagy egy darab gézt, ha erős a vérzésed és nem akarsz átázni vatta + nejlon ( tegyél egy darab nejlont a bugyidba majd rá egy darab vattát igy nem ázol át).Ha meg nagyon megvan akkor is tudok ajánlani vagy inkább felidézni valamit minket régen a nyolcvanas évekbe hazafias mezőmunkákra vittek reggel 7 -töl este 7-ig ,és hát semmi cserelehetőségünk nem volt örültünk ha tudtunk pisilni..., és ha elindultunk othon nagyon becsomagoltuk magunkat, most nagyon nevetségesen hallatszik. Szóval ha volt vattánk egy nagy adag vatta , úgy két arasz hosszú és két únyi vastag egy darab gézbe becsomagolva, rá egy nagy darab nejlon be a szoros bugyiba, a bugyi felé egy darab flanel (mint a gyerek pelus)négybe tűrve és még egy nejlondarab elől és hátul betürve a bugyiba majd rá még egy második (akár kettő) bugyi, legtöbbször tetra harcibugyi. Ne mondjam menyire volt kényelmes... de legalább nem látszott nagyon inkább ugy látszott hogy jó feszes popsid van, a baj csak akkor volt ha egy srác letapizott...
2009. nov. 19. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
vmi non-stop biztos nyitva volt tegnap :D
2009. nov. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!