Közeleg a szülés? Reggel voltam a 3. magzatvíz vizsgálaton. Itthon láttam, hogy a betétem kicsit nyálkás és véres. Lehetett ez a nyákdugó?
Figyelt kérdés
Az előzőek után nem volt semmi. A magzatvíz tiszta, az NST negatív volt. Szülök már végre???2008. szept. 20. 17:00
1/5 anonim válasza:
Mikor nekem a kórházban csinálták az 1 után elment a nyákdugó.Utána még 2* nézték és semmit nem csinált.Csak szűk 1 ujjnyira tágultam tőle,nem voltak fájásaim és zöld volt a víz,így a 3 nap császár lett.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is a nyákdugó. Nálam is ez volt és még uánna egy hétig ki voltam tágulva én is 1 ujjnyira. Ugyhogy szerintem már a finisbe vagy kitartás.
3/5 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta hogy a magzatvízvétel után vérzés(szivárgás)lehet, egész nap.Nekem is volt.Sőt 5-ször vettek m.vízet és ugy se indult meg a szülés.De nem vagyunk egyformák, minden jót kívánok.
4/5 anonim válasza:
Nekem így kezdődött a szülés....Most már bármikor jöhet a bébi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem igazatok van, és tovább már nem hordom túl a kisfiamat. Már szeretném kézben tartani.
2008. szept. 21. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!