Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés késése fogamzásgátló...

Vérzés késése fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
Egy hónapja az orvosom azt ajánlotta, hogy cseréljük ki a fogamzásgátlót. Most járt le az első levél az új tablettából és a 7 napos szünet 4. napján tartok. Eddig a 3.-4. napon volt a vérzés de már a 4. napon tartok és nem jött meg. Megjegyzem, hogy minden szemet ugyanabban az órában szedtem, maximum 15 perces eltéréssel (1x-2x tértem el 15 percet) és egyet sem felejtettem ki. Mitől késhet ennyit?

2013. nov. 23. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Konzultálj a nőgyógyászoddal. Erre biztos választ csak ö tud adni ugyanis ő ismeri a kórtörténetedet. Lehet nem ez a te gyógyszered és vissza kell térned a másikhoz, vagy újat kipróbálni.
2013. nov. 23. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ötödik, hatodik napig bármikor megjöhet,ez még teljesen normális. Valószínűleg az új tabletta más arányban tartalmazza a hormonokat,mint az előző,ezért lehet a késés. Ez még nem jelenti azt,hogy ez a gyógyszer nem jó neked,nem kötelező a negyedik napon megjönnie.
2013. nov. 23. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma délután megjelent a vérzés, szóval bizonyára az új tabletta más arányban tartalmazta a hormonokat:)
2013. nov. 23. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!