Fogamzásgátló mellett brutális mellnövekedés?!
Már valamivel több,mint másfél éve szedem a Jangee fogamzásgátlót, és az utóbbi pár hónapban az tapasztaltam, hogy időközönként elkezd mocskosul feszülni a mellem, és megduzzad, de nagyon. Ilyenkor meg is marad ebben a duzzadt,feszes állapotában. Ez a koreográfia mostanában egyre sűrűbben játszódik le, és minden egyes alkalommal a mellem egyre nagyobbra nő. Anno, mikor kezdtem a tablettaszedést, B kosarú melltartót hordtam. Most 75D-s van, de már ez is mintha kezdene szorítani, és jelenleg is fájnak a melleim.... Egyéb mellékhatást nem vettem észre magamon, csak ezt.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Mit lehet ezzel kezdeni, és miért csak most jött elő a dolog?
Köszönöm a válaszokat!
Kéne tudni, hogy egyrészt hány éves vagy?
Mert ha még fiatal és fejlődésben van még a melled, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a melled növekedése a gyógyszer miatt van, hanem a melled egyébként is ekkorára nőtt volna.
Viszont ha szedés alatt fájnak és feszülnek a melleid és olyankor meg is duzzadnak kicsit, akkor az viszont nem jó. Menj el orvoshoz!
20 éves vagyok.
Nem állandóan fájnak, csak időközönként jön ez elő, de akkor növekszik is. Olyan,mint amikor a piros betűs napok kezdődnek, csak hát éppen ettől függetlenül jön elő.
Ha rák lenne, akkor tapintható volna benne valami csomó, nem? Azt viszont néztem mostanában többször,de nem éreztem semmi eltérőt.
Menj el orvoshoz, itt nem tudunk "távdiagnosztizálni".
Elmész SZTK-ba vagy magánrendelésre. Elmész mammográfiára, vérvételre. És kiderül, hogy a gyógyszer okozza-e vagy más.
Mikor voltál utoljára a nőgyógyászodnál?
Nem távdiagnosztizálást kértem, csak kíváncsi vagyok, volt e már másnak is hasonló tünete.
Utoljára februárban voltam nőgyógyásznál. Jövő hétre kérek időpontot, mert most eléggé megijedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!