Mit csináljak már hogy ne legyek ilyen éretlen? Bővebben lent]
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon alacsony,és nincs semmi mellem.Ngayon idegesít mert az osztályol csak én állok így.Nem csúfolnak,de még elsem kezdett nőni a mellem,pedig 1 hónap múlva 13 éves leszek.És semmi kamaszkori változás nincs rajtam.Olyat lehet h elmegyek nőgyógyászhoz,és kérek vmi. tablettát?Nagyon idegesít!!!2009. nov. 19. 20:46
11/15 anonim válasza:
Most 20 vagyok, de nálunk 13 évesen még nagyon kevés embernek volt melle. De akinek volt se nagy volt.
12/15 anonim válasza:
Ez legyen a legkisebb problémád az életbe.
Én 7. osztály év elején olyan lapos voltam elől mint egy deszka.
8.-ra már annyira zavart hogy igazán megnőtt :S..még nem tartottam előnyét egyáltalán.
Most 9.-es vagyok 85B -s melltartót hordok.
Soha nem gondoltam volna. :|
13/15 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális ez így, ne aggódj rajta, majd ha megindul, akkor gyorsan behozza a többiekét... én frászt kaptam mikor először észrevettem hogy nő ott valami, nem is gondoltam bele hogy hogy is van ez:)) próbáld lekötni vagy elterelni a figyelmed, mondjuk gondold azt hogy őszre már minden rendben lesz, a dolog el van intézve.
14/15 anonim válasza:
A tegnapi 22:19-es Válaszoló szerintem elírta, és azt akarta írni, hogy ez legyen a legnagyobb baj az életedben! Ezt kívánom Neked én is, hogy soha ne legyen ennél nagyobb bajod az életedben!!!
15/15 A kérdező kommentje:
Hát igen...Telik az idő...Lassan 14 leszek és nagyjából semmi...na mind1
2010. nov. 2. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!