Mit csináljak már hogy ne legyek ilyen éretlen? Bővebben lent]
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon alacsony,és nincs semmi mellem.Ngayon idegesít mert az osztályol csak én állok így.Nem csúfolnak,de még elsem kezdett nőni a mellem,pedig 1 hónap múlva 13 éves leszek.És semmi kamaszkori változás nincs rajtam.Olyat lehet h elmegyek nőgyógyászhoz,és kérek vmi. tablettát?Nagyon idegesít!!!2009. nov. 19. 20:46
1/15 anonim válasza:
az éretlenséged leginkább fejbe látszik. arra igazából tabletta sincs. és a nőgyógyász se fog semmit felírni nehogy azt hidd...sőt hasonló esetben még a fogitabit se szívesen írják fel...
2/15 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Neked az éretlenség a fejedben van, nem a testeden.
3/15 anonim válasza:
Mindentinél máskor jelentkeznek a nemi érés jelei. Kérdezd meg anyukádat, hogy nála ez hogyan is volt. És ne izgulj, majd szépen eljön az ideje. Nem kell siettetni semmit.
4/15 anonim válasza:
szia! ne aggódj fölöslegesen, tudom könnyű mondani, de én is hasonló cipőben jártam, úgy oldottam meg a 'mell' témát hogy elkezdtem 70/a-s melltartót hordani a 'semmi mellemre' :D nem volt így ciki legalább.. később belenősz majd!
5/15 anonim válasza:
hát kedves utolsó válaszoló az sokkal cikibb ha az ember nagyobb melltartót hord a semmi mellére,mert azt jobban kiszúrják és még jobban fogják cseszegetni,mint így.
6/15 anonim válasza:
16 éves korodig ráérsz. Ha addigra sem indulnak el a változások, akkor érdemes (sőt, akkor már kell!) elmenni nőgyógyászhoz, hogy kivizsgáljanak. Így, 13 évesen is elmehetsz, de úgyis csak türelemre fognak inteni. Fogamzásgátlóra pedig egyelőre ne is gondolj, egy éretlen gyerektestbe nem való ilyesmi.
7/15 anonim válasza:
Attól, hogy Te később indul a nemi érés nálad, még nem vagy kevésbé jó, mint mások! Nyugodj meg, még ráér nőni a cicid!
9/15 anonim válasza:
nincs olyan tabletta, amitől hamarabb érsz, de azt megteheted, hogy push up melltartót használsz ;-)
10/15 A kérdező kommentje:
Azóta 13 vagyok és ég mindig semmi változás...És az osztályban is már mondják ezt nekem nem csúfolásként csak úgy viccelődésként
2010. jan. 9. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!