Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért olyan vicces a pasik...

Miért olyan vicces a pasik szerint, ha egy lánynak/nőnek vérfoltos lesz a nadrágja, ruhája?

Figyelt kérdés
Hol a diszkréció, tapintat? Tisztelet a kivételnek... Mindkét nem véleményére kíváncsi lennék!
2009. nov. 19. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
De...abba a kategóriába tartozik,mert tamponhasználattal kivédhető.Pl.én úgy megyek dolgozni olyankor,hogy betét plusz tampon.Soha nem volt még balesetem!!!
2009. nov. 19. 14:08
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Azért lepontoztok,mert leírom hogy én hogyan szoktam...hát nem sok eszetek van az már biztos...további jó égést akkor...
2009. nov. 19. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A tampon nem jelent mindenkinek megoldást. Nekem pl. kényelmetlenséget okoz.
2009. nov. 19. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Persze,van akinek ilyen okokból kifolyólag nem lehet.Az más.Rossz lehet azért!
2009. nov. 20. 04:38
 15/17 anonim ***** válasza:
04:38 - Rossznak nem rossz, mert cserélek betétet gyakran, ha erősebb, annyiban lenne gond a tampon, hogy amikor erősebb a vérzésem, akkor a pisilési ingerem is erősebb, ezt a tampon nem oldaná meg, mindenképpen ki kell menni. Ha meg kijutok, igazából nem tudok átázni, már ki van tapasztalva, olyankor nem veszek fel feszülősebb szárú nadrágot, stb. Max. nem megyek olyan szigorú tempójú munkahelyre dolgozni, ahova még a WC-re járást is szabályozzák.
2009. nov. 20. 06:23
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Az nagyon brutál,hogy nem akkor mehet valaki wc-re amikor muszály!Abban a helyzetben meglehet érteni ha baleset történik,de én akkor nem is tudom,hogy mit csinálnék a főnökömmel!!!
2009. nov. 20. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:
12:20 - Nagy cégnél (értem azt, hogy minimum 100 dolgozó 1 helyen) semmit, még engem kezdtek ki.
2009. nov. 20. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!