Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok ti meghalnátok tampon...

Csajok ti meghalnátok tampon nélkül?

Figyelt kérdés
Ha csak betét lenne és tampon nuku xĐ:D
2009. nov. 18. 22:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Anyukámnak a nőgyógyásza nem ajánlotta a tampont.
2009. nov. 21. 21:37
 32/40 anonim ***** válasza:
Ha már csak nagyon gyengén véreztek, akkor tisztasági betétet használtok? Én is szeretnék áttérni a tamponra. az applikátoros tényleg jobb?
2009. nov. 21. 22:32
 33/40 anonim ***** válasza:
46%
Ha gáz,ha nem,én akkorse szeretek a hüvelyembe nyúlkálni.Egyébként sztem nem "gáz",hogy lehet már ilyen hülyeséget mondani?Egyébként a baktériumokról annyit,h 7éve használok betétet,és sose volt hüvelyi fertőzésem...
2009. nov. 21. 22:58
 34/40 anonim ***** válasza:
68%

Bocs, ha megsértettelek, de szerintem nyilvánvaló, hogy vmi szexuális problémád van, de mindegy.

Egyébként én meg 15 éve használok tampont, és nekem se volt még semmilyen fertőzésem.

2009. nov. 21. 23:59
 35/40 anonim ***** válasza:
55%

ma 21:29! Nem higénikus? Ha tiszta a kezed felhelyezéskor és eltávolításkor miért ne lenne higénikus? Mivel jobb egy betét amitől vérben tocsog az egész "alvázad" (bocs a gusztustalanságért), rossz szagú, és ha esetleg szőr van akkor még a szőrzet is csupa cucc... =S Szerintem az a nem higénikus, 5 évig használtam, 1 éve tampon és hálás vagyok magamnak hogy kipróbáltam és verem a fejem a falba hogy miért nem előbb...

Izlések és pofonok, elfogadom ha valaki nem szereti a tampont, de kérem szépen a higénát akkor ne emlegessük...

2009. nov. 22. 00:04
 36/40 anonim ***** válasza:

Tampon,egyértelmű de néha éjszakára betétet is használok de napközben idegesitene.

Emlékszem mikor 15 voltam nem mertem meg nem is tudtam tampont használni szenvedtem a vattával .celluxxal ragasztottam oda (lehet hülyén hangzik) de már akkor feltaláltam a szárnyas betétet :-)

2009. nov. 22. 02:17
 37/40 anonim ***** válasza:
Tudtam,h a higiéniába bele fogtok kötni,éppen ezért fogalmaztam át.Na mind1:))) Amúgymeg nem tocsog vérben a betét,mert a betét nedvszívó,és elnyeli a "cuccot".Vagyhát ha 3 napig nem cserélném,biztos tocsogna,meg át is ázna,de azért annál gyakrabban cserélem:))
2009. nov. 22. 09:41
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
azoknak akik nem tudják felhelyezni a tampont: én be szoktam vékonyan krémezni valami normális krémmel a külsejét. sokkal jobban csúszik, nem probléma a felhelyezés. megéri kipróbálni.
2009. nov. 22. 16:29
 39/40 anonim ***** válasza:
46%
Miért lenne valakinek szexuális problémája, ha nem szeret sajátmagában nyúlkálni? Imádom az ilyen okoskodó, önjelölt pszichológusokat. Nem szeretem a tampont és a dokim sem javasolja, de amúgy sem szeretek magamban turkálni, úgyhogy betét. Még soha nem éreztem magam büdösnek, nem áztam át és a zörgést meg sosem értettem, nekem sosem zörög. ja és nincs szexuális problémám, kedves Freud doktor:)))
2009. nov. 22. 16:39
 40/40 anonim ***** válasza:
0%
Meg, a vonat alá ugranék, ha nem lenne tampon. És a körömlakkom, a pincsikutyám meg a rózsaszín hajcsatom nélkül is felkötném magam...:DDDDDD
2009. nov. 22. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!