Csajok ti meghalnátok tampon nélkül?
Figyelt kérdés
Ha csak betét lenne és tampon nuku xĐ:D2009. nov. 18. 22:27
1/40 anonim 

válasza:

Én biztosnem, soha nem is használtam tampont :D
2/40 A kérdező kommentje:
:) köszi a választ:P
2009. nov. 18. 22:32
4/40 anonim 

válasza:

Én mindig betétet használtam (25 éves vagyok), sose próbáltam a tampon, nem is volt rá kifejezetten szükségem (értem úgy, hogy pl. nem vagyok versenyúszó, de ha valaki az és verseny idején van vérzése, ez egy fontos eszköz).
5/40 anonim 

válasza:

Meghalni én sem halnék meg, de nagyon rossz lenne:)
6/40 anonim 

válasza:

gyűűűűűűűűlölöm a tampont. úgyhogy én inkább VELE halnék meg...
7/40 anonim 

válasza:

én jobban szeretem a betétet, vagyis engem nem érdekelne különösebben.
8/40 anonim 

válasza:

Kb. 3-szor használtam tampont életemben, utálom nagyon, szóval jól meglennék nélküle, valószínűleg fel sem tűnne, ha holnaptól megszűnne.
9/40 anonim 

válasza:

Nem halnék meg, de megsiratnám, hogy nincs.
21/L
10/40 anonim 

válasza:

Ifjabb koromban még betét se volt, vettünk egyszerü háztartási vattát és szt használtuk - volt amikor átázott (mert nem volt védöfólia), volt amikor elcsúszott (mert nem volt ragasztós oldala) és mégis túléltük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!