Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok ti meghalnátok tampon...

Csajok ti meghalnátok tampon nélkül?

Figyelt kérdés
Ha csak betét lenne és tampon nuku xĐ:D
2009. nov. 18. 22:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
58%
nekem a tampon viszataszító. nem tudom miért, egyszerűen így érzek vele kapcsolatban. semmi bajom a betéttel. szóval én nem halnék meg nélküle.
2009. nov. 20. 20:53
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon rossz lenne:s
2009. nov. 20. 22:25
 23/40 anonim ***** válasza:
74%
nem halnék meg, de sokkal jobb, hogy feltalálták, mert nem kell "pelenkát" viselnem :D
2009. nov. 20. 23:22
 24/40 anonim ***** válasza:
36%

nekem mindegy.

20f

2009. nov. 20. 23:35
 25/40 anonim válasza:
77%
Szerintem a betet szazszor gusztustalanabb, mint a tampon.Ha jol van felrakva, semmit nem erzel, nem zavar egyaltalan, ellentetben a betettel, ami ott buzolog a labad kozott, felrecsuszik, atazik, stb.en csak tampont hasznalok.ugyhogy nagyon hianyozna
2009. nov. 21. 03:35
 26/40 anonim ***** válasza:
70%

Hát én nem is tudom.. de most kénytelen vagyok váltani betétre, mert valószínűleg a tampontól van rendszeres fertőzésem :(

18/L

2009. nov. 21. 06:55
 27/40 anonim ***** válasza:
Én betét nélkül halnék meg!Ha csak tampon lenne,wáá,bele gondolni is rossz!
2009. nov. 21. 21:22
 28/40 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképpen vélekedem mint a 03:35-as válaszoló:)
2009. nov. 21. 21:23
 29/40 anonim ***** válasza:
33%
Én 7éve használok betétet,sose csúszott el,vagy ázott át,pedig arős a vérzésem.Nem is tudom,h tudna átázni.És nem bűzölög,legalábbis nadrágon át nem lehet érezni.Tampont 3x használtam életemben,rendesen volt felrakva,nem is azzal volt a baj,de feltenni meg kiszedni,én majden elájultam 8szó szerint) a fájdalomtól,és szerintem undorító,mikor belenyúlok a saját hüvelyembe,és az is undorító,mikor egy nagy vérrel átitatott izét húzkodok ki belőle foajj:S És szerintem nem is higiénikus/egészséges (vagyis inkább úgy fogalmaznék,h nem tesz jót) tárgyakat magukba rakosgatni,mint pl a tampon vagy a kontaktlencse.Vagyi a KL-ét még nem próbáltam,de szemüveges vagyok,anélkül is meghalnék,ugyanúgy,mint betét nélkül:D
2009. nov. 21. 21:29
 30/40 anonim ***** válasza:
53%
Ja, ha nadrágon belül bűzölög, akkor az már tök gusztusos... :S Tök jó, ahogy egy vérrel teli gusztustalan vattadarabbal rohangál az ember a lába között. Arról meg, hogy mi a higiénikus: szerinted a betétben lévő vérben kevésbé szaporodnak a baktériumok, mint ami még nem folyt ki a hüvelyből? Erősen kétlem, ugyanis ezért is van szaga a betétben lévő vérnek. Az meg, hogy nem bírsz felnyúlni a saját hüvelyedbe, na ez gáz.
2009. nov. 21. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!