Nyilvános/Iskola WC-ben tampon csere?
vegyél applikátoros tampont.
vagy fertőtlenítő kéztörlőkendőt.
Kézmosás nélkül neki se állj a tampon cserének!!!
Feltétel még a bezárható ajtó...
Ha kezet mostál és bezártad az ajtót, akkor lehet úgy is újat felhelyezni, hogy az egyik lábadat felteszed a W.C.-re.
Lehet még azt csinálni, hogy egy erősebb szívóképességű tampont teszel fel reggel, amivel kibírod tanítás végéig, hogy ne kelljen kicserélni. (Lehet kombinálni betéttel is, a biztonság kedvéért.)
Ha nem tudok kezetmosni akkor semmiféleképpen sem cserélek tampont, keresek egy másik WC-t!!! Ha már a tampon nagyon a végét járja, inkább egy betétet használok addig, amíg találok egy kézmosó lehetőséggel ellátott WC-t.
Lehet úgy is kicserélni, ha állva maradsz, és az egyik lábodat felteszed behajlítva (pl a felhajtott WC szélére).
sosem érettem hogy lehet ebből ekkora ügyet csinálni.
énis voltam gimis, de sosem okozott gondot a tamponcsere. voltilyen kézfertőtlenítő kendőm, és mikor menzeszem volt azt mindig vittem magammal. megtöröltem, bementem az egyik sloziba, kivettem a régit, betettem az újat, kezetmostam és ennyi. ebbe mi a bonyolult???? nemkell ráülni a wcre ahhoz h kitudd cserélni. sokféleképp kilehet azt cserélni, én kisterpeszbe álltam, térdeimet enyhén berogyasztottam, kicsit előredőltem, és ennyi. simán kijött, simán bement, szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!