Nagyon fel vagyok fázva. Mit tehetnék?
Kamilla tea megoldás lehet? Vagy valami más ötlet? Illetve van egy másik problémám is. Úgy váladékozik a hüvelyem, mintha gyengén meglenne a menzeszem - persze nincs. Ez mitől lehet?
Normális és használható válaszokat szeretnék. Előre is köszönöm azoknak akik tudnak segíteni.
Jó lenne, ha elmennél orvoshoz! Ha jól tudom, a trippernek is ez a tünete. és akkor kapsz egy antibiotikumot és meggyógyulsz 5 nap alatt. (De tényleg nehogy rámenjen a vesédre!)
Ha szexeltél már 2 hónapja és tényleg felfázás, akkor is első a doki.
Csinálhatsz ülőfürdőt. Főzöl teát cickafarkfűből, körömvirágból, orvosi zsályából és beleöntöd egy lavór meleg vízbe. Tehetsz bele levendula illóolajat is, de csak 1-2 cseppet, nehogy csípjen! Ebbe üldögélj, akár 1-2 hónapig is. és ihatnál: orvosi zsálya teát, de forrald min. 5 percen át, hogy kimenjen belőle valami (méreg) anyag!
Szedhetnél vörös áfonya kapszulát! vagy (ecet nélküli) cékla ételeket, pl. céklasalátát dióval.
és medveszőlő teát is ihatnál.
de van valami gyógyszer is rá: Rowatinex vagy mi a neve?
Nagyon sok lehetőség van, de az orvost azért nem hagynám ki, mert csinál egy vizelet vizsgálatot (laborban) és mindent tudni fog a betegségedről. (és nyugi: ezer ember megy be ezzel naponta. Rutin vizsgálat. és nem fáj, viszont gyorsan meggyógyulsz.)
Ui.: azt akartam írni, hogy ha NEM szexeltél már 2 hónapja (vagy soha).... akkor ülőfürdő.
Egyébként, ha jól tudom, ha kamillateát iszol, az meghajt.
Ja, és még az is jó lehet, ha iszol szódabikarbónás vizet, mert az lúgosítja a vizeletet és nem fog úgy csípni.
és persze probiotikumot, feltétlenül. (kapszulában vagy joghurtból fedezve)
En ismost labadozok ki belole
Cickafark teat iszom , eddig reggel este de mar csak este
Gyomorra felfazasra jo
dmbe gyogyszertarba beszerezheted :) 170ft kb
Forro furdot vegyel naponta tobbszor 4-5 nap alatt enyhul
Ha erzed napkozbe ks
En ismost labadozok ki belole
Cickafark teat iszom , eddig reggel este de mar csak este
Gyomorra felfazasra jo
dmbe gyogyszertarba beszerezheted :) 170ft kb
Forro furdot vegyel naponta tobbszor 4-5 nap alatt enyhul
Ha erzed napkozbe kamilla teat ihatsz.:)
( ui: felfazasra nagyon vigyazz !!!
Cisztam volt miatta :/ es hidd el nem kellemes :/ )
Nekem felfázásra vagy kamillás forró ülőfürdő szokott bejönni vagy forró sós vizes ülőfürdő (két három evőkanál só a vízbe) épp mi van otthon. Rengeteg ital. A négy liter se kevés csak folyamatos elosztásban a nap folyamán. a mézes tea ilyenkor jobb a méz természetes antibiotikus hatása miatt.
A hüvelyváladék mennyisége és állaga a menstruációs ciklus folyamán változik. Peteéréskor sokkal több és nyákosabb. Egyébként nem túl megbízható fogamzásgátló módszer is alapul a hüvelyváladék megfigyelésén. ha nincs szaga és bizonyos időszakokban megszokott az erősebb váladék akkor nincs okod aggodalomra de ha ez csak most fordult elő semmiképp ne ülj vízbe mert csak rontasz a helyzeteten hétfőn irány a nőgyógyászat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!