Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lanyok! A nogyogyaszom 4cm es...

Lanyok! A nogyogyaszom 4cm es petefeszek cisztat allapitott meg, ami panaszokat okoz. Mire szamolhatok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 20:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
a nőgyógyászodtól kérdezd ő az orvos
2013. nov. 17. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Van akinek semmifél panaszt nem okoz. Észre sem veszi.
2013. nov. 17. 20:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem panaszokat okoz, azert mentem el.Azert kerdezem hatha van valaki akinek volt mar
2013. nov. 17. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem féloldali alhasi fájdalmat okozott egy 4 cm-es petefészekciszta, a fájdalom miatt mentem orvoshoz.

Az ügyeletes doki megnézte, és pár napon belül meg is akart műteni. Felhívtam a saját dokim, azt mondta, megnézne ő is, majd mikor voltam nála azt mondta, várjunk, mert simán lehet, hogy elmúlik magától.

Igaza volt, egy hónap múlva nyoma sem volt.

A ciszták többsége elmúlik mindenféle kezelés nélkül pár hónap alatt.

2013. nov. 17. 20:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Koszi!

Nekem honapok ota eros fajdalmaim, vannak, most derult ki.

Nemtudom, eddig elmult volna valoszinu...

2013. nov. 17. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
A ciszták 90%-a magától kifakad/felszívódik.
2013. nov. 18. 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ma voltam orvosnál. Amikor 17 éves voltam, tornaórán hasba rúgtak és elmentem az orvoshoz. Ő azt mondta nincs semmi gond, viszont feltehetőleg észrevett egy 5 centis cisztát. Azért írom, hogy feltehetőleg, mert nem tudta ötszöri alkalom után sem rendesen kivizsgálni. Elküldött CT-re, a CT-t vezető orvos pedig közölte, hogy nem hajlandó sugárzásnak kitenni, holott ezt MRI-vel is ki lehetne vizsgáltatni. Elmentem aztán egy másik orvoshoz, ő nem talált semmit. Aztán elmentem egy maszek orvoshoz, ő látta a cisztát, de azt mondta, hogy magától felszívódik. A maszek orvoshoz nem mentem többet mert sok pénzt kért el később a felszínes vizsgálatokért. Ez mind 3 éves procedúra volt. Azt hittem, hogy felszívódott a cisztám, de alig van menstruációm, és időközönként fáj a hasam. Elmentem most egy új orvoshoz, szerencsére alaposan megvizsgált. Így három év elteltével 6 centisre nőtt a cisztám, ő egyből látta, hogy lefedi teljesen a bal petefészkemet. Beutalót adott a Margit kórházba átbeszélésre, de feltehetőleg köldökön keresztül fogják eltávolítani, úgy hogy levezetnek egy drótot. Szerintem te is kérj kórházi vizsgálatot, de hagyd, hogy téged is évekig félrekezeljenek.

2013. nov. 18. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:
*ne hagyd
2013. nov. 18. 13:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszi szepen!

Holnap megyek is dokihoz!

Sajnos honapok ota eros fajdalmakat okoz

2013. nov. 19. 00:08
 10/11 anonim válasza:
Na mi lett vele? Egyébként a petefészek cisztákat többek között épp azert érdemes megműteni,mert hosszú távon gondot okoznak.
2013. dec. 8. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!