Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amire számolhatok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amire számolhatok? Mit vár el tőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

26 éves, sajnos rossz házasságban élő nő vagyok...Mivel heteken belül elköltözik a férjem, így elkezdtem keresgélni... Ismerkedni.. Megismertem egy férfit... Nos, mivel még nem volt ilyen... hogy interneten ismerkedjek.. s találkozzak... izgatott vagyok.. S nem tudom mi az amit elvár ilyenkor egy férfi egy nőtől.. Esetleg tud valaki tanácsot adni? Voltatok már ilyen helyzetben?

Egyébként egy igazán rendes, helyes... teljesen olyan tulajdonságokkal rendelkező ember, mint én.. Nem egy otthonülő, mosolygós, vidám... Nem a társaságától tartok... Hanem, hogy nehogy elszúrjam.... Mert nem tudom meddig "szoktak" elmenni az első rendin..

2010. máj. 22. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs semmi különös elvárás. Érezzétek jól magatokat, beszélgessetek és mondjuk ha megakar csókolni belefér ha úgy alakult az este és te is akarod ha meg nem tesz lépéseket a fiú de jól érezted magad akkor mondd hogy tőled lehet több találkozó is.
2010. máj. 22. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:

bocs, hogy kérdezek a kérdezőtől :P

A neten hol/hogyan ismerted meg?

2010. máj. 22. 12:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Egy társkereső oldalon a lovebox-on...

Leveleztünk... telefonáltunk.. és vasárnap vagy hétfőn találkozunk..

2010. máj. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!